Prve bračne noći spavala je sa muževljevim bratom. Pogledajte šta se zatim dogodilo
Foto: Profimedia

Misterije braka

Prve bračne noći spavala je sa muževljevim bratom. Pogledajte šta se zatim dogodilo

Ludi svet -
Ove mini ispovesti nas uvode u “tamniji” deo bračnog zaveta i možda nam posluže kao šira slika onoga što se zaista dešava u braku

Takođe, bilo je i onih koji su svojom prvom bračnom večeri bili oduševljeni. Imali su seks i bili ispod pokrivača. Sve vreme su govorili jedno drugom zašto se vole. Njihova tajna?

Da nisu sva venčanja bajna i sjajna svedoče i ove izjave koje će vas nasmejati do suza. Naime, ove mini ispovesti nas uvode u “tamniji” deo bračnog zaveta i možda nam posluže kao šira slika onoga što se zaista dešava u braku. Ili barem tokom prve bračne noći.

Pogledajte šta su mladenci imali da kažu:

1) Izgubila sam nevinost na dan venčanja, kao što bi po tradiciji trebalo. Ali to se desilo u limuzini sa vozačem.2) Nisam imala seks sa mužem prve bračne večeri. Proveli smo veče u čišćenju tepiha na koje je moj pas izvršio nuždu.3) Spavala sam sa muževljevim bratom prve bračne noći i mislim da sam se zaljubila.4) Moja žena se slučajno upiškila od uzbuđenja u toku venčanja. Mislim da je emotivni deo toga zaista sladak.5) Suprug i ja smo čekali prvu bračnu noć da bi vodili ljubavi…i bilo je baš bezveze.6) Danas bi trebalo da je moje venčanje o kome sam sanjala ceo život. Moj verenik je na momačkoj večeri završio u zatvoru. Život mi je kao komedija koja je krenula u pogrešnom pravcu…

Foto Profimedia
Foto Profimedia

7) Plesao sam sa dve osobe na venčanju. Prvu sam oženio, a drugu sam želeo da oženim.8) Prve bračne večeri otišli smo u hotel i ušli u krevet…onda smo gledali “Porodičnog čoveka”.9) Kada je moja prelepa žena krenula ka oltaru, pomislio sam da joj je haljina mnogo smešna.10) Moj muž se toliko napio na dan venčanja da sam morala da ga vozim u venčanici do kuće. Bez seksa. Nije mi čak ni pomogao da skinem haljinu.11) Uspaničila sam se na dan venčanja. Okrenula sam se i otišla. Nisam se vratila.12) Suprug i ja smo imali “trojku” prve bračne večeri i bilo je savršeno.13) Prve bračne večeri nismo imali seks. Bili smo ispod pokrivača i govorili jedno drugom zašto se volimo. Moja tajna? Ne bih to veče menjao ni za šta u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track