Ruska devojčica letela po šumi i šokirala prolaznike... Niko nije mogao da objasni ovu čudnu pojavu

Nesvakidašnji događaj

Ruska devojčica letela po šumi i šokirala prolaznike... Niko nije mogao da objasni ovu čudnu pojavu

Ludi svet -
Pošto su čule lavež psa i shvatile da ih posmatra nezvani znatiželjnik, devojčica se naglo spušta najpre u naručje žene, verovatno majke, a potom na tlo

Ovaj snimak iz Rusije definitivno nije scena iz filma "Hari Poter", ali neodoljivo podseća.

Amaterski snimak prikazuje jurnjavu kroz šumu za psom po imenu Tarzan. Dozivajući psa "Tarzane, dođi ovamo", čovek ga prati sa uključenom kamerom na mobilnom telefonu, a onda je odjednom ugledao neverovatan prizor.

Devojčica je lebdela iznad tla, na visini od oko tri metra, dok ju je plavokosa žena ispod nje posmatrala glave podignute uvis.

"Šta je to", čuje se glas snimatelja, koji potom pokušava da umiri psa rečima "Tiho, tiho".

Pošto su čule lavež psa i shvatile da ih posmatra nezvani znatiželjnik, devojčica se naglo spušta najpre u naručje žene, verovatno majke, a potom na tlo. Žena je uzima za ruku i one zajedno beže sa mesta događaja. Čuje se glas snimatelja: "Bože moj, šta je to bilo?!"

Snimak je marta 2009. godine postavio izvesni Jevgenij, a ispod njega je napisao:"Snimio sam ovaj video dok sam bio u dugoj šetnji sa mojim psom. Ne mogu sebi da objasnim šta se tamo dogodilo. Bio sam veoma iznenađen. Nisam očekivao da ću sresti ikoga, zato što je to pusta šuma".

U svakom slučaju, o ovom snimku su već izveštavali mediji.

http://www.youtube.com/watch?v=0ZwbwweF_WQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track