SNIMAK KOJI JE ZAPALIO RUSIJU: Mafijaški bos i radnica zatvora strasno navalili jedno na drugo
Foto: Printskrin

To je ta ljubav fatalna

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO RUSIJU: Mafijaški bos i radnica zatvora strasno navalili jedno na drugo

Ludi svet -
Radnica koja je zaposlena u zatvoru nije mogla da odoli šarmu ruskog osuđenika i čim su se pogledi sreli, krenuli su u akciju

Ljubav na prvi pogled dogodila se u jednom ruskom zatvoru između osuđenika i radnice u ovoj ustanovi.

Kamere su u jednom ruskom zatvoru uhvatile trenutak intimnosti između mafijaškog bosa i žene koja se predstavaila kao aktivista za ljudska prava.

Mafijaški bos je uhvaćen na snimcima tajne kamere u intimnim pozama sa ženom koja je indetifikovana kao Larisa Z – redovni posetilac zatvora u Sverdlovsku u centralnoj Rusiji.

Naime, njen zadatak je da proveri da li su zatvorenici sigurni u ćelijama i da li su zadovoljni sa uslovima u zatvoru. Ipak, mafijaški bos je očigledno bio prezadovoljan uslovima, a privlačnost među ovo dvoje je nastala gotovo odmah.

Video-materijal navodno je nastavo u aprilu ove godine i pokazuje da par nije ni razmenjivao reči već su odmah prešli na vođenje ljubavi.

"Primetili smo da je njeno savetovanje trajalo duže nego inače, pa smo proverili snimke tajnih kamera", kaže portparol zatvora.

Inače, ljudi u Rusiji kritikuju vlast zato što zatvorske ćelije više podsećaju na dnevne sobe ruskih domova nego na zatvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track