SVE ZA SAVRŠENOG MUŽA: Ova žena je tražeći pravog, pošla u višedecenijski ubilački pohod!
Foto: Murderpedia

Nasmejana bakica

SVE ZA SAVRŠENOG MUŽA: Ova žena je tražeći pravog, pošla u višedecenijski ubilački pohod!

Ludi svet -
Ali nijedan serijski ubica u istoriji nije ubio više članova svoje porodice od Neni Dos - takođe poznata i kao "nasmejana baka". Povreda glave koju je imala još u mladosti u paru sa svojom opsesijom da nađe "savršenog muža", vodio je na ubilački pohod koji je trajao tri decenije

Mnoge serijske ubice obično su fokusirane na ubijanje nasumično izabranih stranaca. Upravo to čini njihovo ponašanje uznemiravajućim, jer u većini slučajeva ubice imaju lične veze sa svojim žrtvama.

Ali nijedan serijski ubica u istoriji nije ubio više članova svoje porodice od Neni Dos - takođe poznata i kao "nasmejana baka". Povreda glave koju je imala još u mladosti u paru sa svojom opsesijom da nađe "savršenog muža", vodio je na ubilački pohod koji je trajao tri decenije između 1920. godine do 1950. godine.

Njene žrtve su 4 muškarca za koje se bila udala, dvoje sopstvene dece, njena sestra, njeno unuče i dve svekrve!

1923. godine, sa 16 godina Neni Dos udala se za Čarlija Bregsa nakon zabavljanja od samo 4 meseca.

foto Murderpedia
foto Murderpedia

Imali su četvoro dece. Međutim ona je postala preplavljena obavezama vodeći računa o svojoj deci i Bregsovoj majci, pa je počela ozbiljno da pije.

Misteriozno, dvoje srednje dece umrlo je od "trovanja hranom".

foto Murderpedia
foto Murderpedia

Nedugo posle toga, umrla je i njena svekrva. Bregs je sumnjao da je njegova žena bila krivac, tako da su se razveli. Ovo je ostavilo "krvavu" gospođu Dos sa dvoje preostale dece.

Svog drugog muža upoznala je 1929. godine preko oglasa u jednom romantičnom magazinu.

foto Murderpedia
foto Murderpedia

Iako su bili u braku 16 godina, Frenk Harelson je bio pijanica i kriminalac i jedne noći silovao je Neni nakon nekoliko sati opijanja. Neni je nakon toga stavila otrov za pacove u njegove piće i ubila ga je.

Njena ćerka Melvina je već dobila svoje dvoje dece.

Dok je bila pod nadzorom bake Neni, najmlađa unuka je umrla. Druge noći, nakon što se Melvina vratila iz posete ocu, pronašla je i drugo dete umrlo.

"Nasmejana baka" se zatim udala za Arlija Leninga, ali on se uskoro sreo sa svojom sudbinom koja je bila slična Harelsonovoj.

foto Murderpedia
foto Murderpedia

I njegova majka je umrla nedugo zatim. Neni se zatim preselila kod svoje sestre koja je takođe - možete da pogodite - misteriozno umrla. Nezasita ubica je zatim pokupila životno osiguranje od svih troje.

Između 1953. godine i 1954. godine nije gubila vreme, već je ubila četvrtog i petog muža!

foto Murderpedia
foto Murderpedia

Kada su doktori pronašli tragove arsenika u bnjenom suprugu Semjuelu, policija je počela da ispituje Neni koja je trag smrti ostavila na svom tragu.

"Nasmejana baka" je na kraju priznala sva svoja ubistva.

foto Murderpedia
foto Murderpedia

Ipak, suđeno joj je za ubistvo samo petog muža i ona je služila manje od 10 godina zatvorske kazne jer je umrla od leukemije.Ona svoj pomalo zastrašujući nadimak nije dobila dok nije počela da priča sa vladtima o tome kako je ubila svoje muževe, a sve vreme se smejala. Rekla je da je bila vođena snom o pronalaženju savršenog muža.najstrašniji deo, bar za nas je činjenica da je ona ubijala toliko dugo uprkos tome što je bila jedini zajednički činilac u svakoj smrti.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track