TRAUME ZA CELI ŽIVOT: Sveštenik u avionu pipkao ženu po grudima dok je spavala, evo šta mu se desilo

Mučno putovanje

TRAUME ZA CELI ŽIVOT: Sveštenik u avionu pipkao ženu po grudima dok je spavala, evo šta mu se desilo

Ludi svet -
Sveštenik je po avionu tražio žene koje spavaju, a kada je jednu otkrio, pitao je stjuardesu da li može da se premestiti kod supruge

Pohotni katolički sveštenik sledećih šest meseci provešće u zatvoru pošto je otkriveno da je pipkao jednu usnulu ženu u avionu tokom leta između Filadelfije i Los Anđelesa. Marčelo de Džeumarija šest meseci će provesti u kućnom pritvoru.Nastrane sklonosti svešenika iz Los Anđelesa otkrivene su u avgustu 2014. godine posle optužbi 46-godišnjakinje da je seksualno uznemiravana tokom višesatnog leta.

Naime, sveštenik je po avionu tražio žene koje spavaju, a kada je jednu otkrio, pitao je stjuardesu 'može li se premestiti kod supruge'. Dobio je potvrdan odgovor i svešenik se premestio u zadnji red i seo kod žene koja je spavala.

Kada se žena nakon nekoliko minuta probudila, usledeo je šok. Pronašla je svešenikovu ruku na svojem bedru. Tek posle se na sudu otkrilo da joj je pre toga pipao i grudi...

"Sveštenik je gospođi ostavio tramume za celi život", rekao je sudija pre nego što je poslao sveštenika na robiju. U međuvremenu, i crkva ga se odrekla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track