TREĆI SREĆU PRAVI: Muž, žena i njihov zajednički ljubavnik!
Foto: Privatna Arhiva

I to je moguće

TREĆI SREĆU PRAVI: Muž, žena i njihov zajednički ljubavnik!

Ludi svet -
Suprug Erik Fridland (35) ludo se zaljubio u kolegu taksistu Hampusa Enstroma (29). Kad je odlučio da sve priznati svojoj supruzi Lindi (34), ona je insistirala da želi upoznati čoveka koji je ukrao srce njenom mužu

Jedan švedski bračni par priznao je da žive u neobičnoj zajednici, odnosno, da imaju istog ljubavnika.

Naime, suprug Erik Fridland (35) ludo se zaljubio u kolegu taksistu Hampusa Enstroma (29). Kad je odlučio da sve priznati svojoj supruzi Lindi (34), ona je insistirala da želi upoznati čoveka koji je ukrao srce njenom mužu.

Nakon prvog susreta s Lindom, Hampus je shvatio da mu se ona sviđa, a i Linda je osećala isto. Nedugo nakon toga Hampus se preselio kod bračnog para sa svojom petogodišnjom kćerkom, a Erik i Linda imaju blizance od devet godina i 13-godišnjeg sina.

Hampus priznaje da se u početku brinuo kakav će to utisak ostaviti na decu, međutim, niko ih od njihovih prijatelja nije maltretirao. Čak su im govorili da je super što imaju dvojicu tata.

Neobični trojac odlučio je da otvori svoju taksi firmu i prodavnicu dečije odeće.

"Radimo i živimo zajedno, a nas troje i spavamo zajedno u istom krevetu", rekao je Hampus koji se nada da će se u budućnosti moći i venčati. Priča o njima postala je poznata nakon što su odlučili pokrenuti blog kako bi prenijeli svoje iskustvo.

(fokus.ba/ mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track