Tri puta je povećavala zadnjicu, ali je četvrti put umrla na operacijom stolu. Evo zašto

Kobna greška

Tri puta je povećavala zadnjicu, ali je četvrti put umrla na operacijom stolu. Evo zašto

Ludi svet -
Tridesečetvorogodišnja Vikeša već je imala tri uvećavanja zadnjice, ali četvrta poseta salonu bila je kobna po nju

Vikeša Rid umrla je nakon četvrtog uvećavanja zadnjice u salonu u Dalasu.

U eri velikih pozadina, ova devojka je želela da izgleda kao zvezda. Novac za skupe operacije nije imala, pa se odlučila za intervenciju u kozmetičkom salonu. To je bila kobna greška.

Tridesečetvorogodišnja Vikeša već je imala tri uvećavanja zadnjice, ali četvrta poseta salonu bila je kobna po nju. Vikeša je umrla u salonu, a njeno telo pronašla je policija. Kako je navedeno u iuveštaju salon je bio „očišćen“, a njen novčanik i telefon ukradeni.

"Svi drugi su dobili velike zadnjice. I ona je samo želela da uveća svoju", rekla je Patriša Keli, žena koja je odgajila Vikešu i pratila je na pregledima. Vlasnici salona u kom je nesrećna žena uradila intervenciju, Džimi Klark i Deniz Ros već su poznati policiji.

Džimi i Deniz optuženi su da su radili bez dozvola i licence. Tužbu protiv njih podenela je žena koja je predhodno uradila istu intervenciju kao i Vikeša, a koja se žalila na „bolove, osetiljivost i psihičke probleme“.

U zavisnosti od rezultata toksikoloških nalaza koji su urađeni nakon Vikešine smrti, ovaj par bi mogao biti optužen i za njenu smrt.

Foto shutterstock
Foto shutterstock

(Žena Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja