(VIDEO) UBIJE IH PA USLIKA SELFI: Medicinska sestra usmrtila 38 pacijenata jer su je nervirali
Foto: Printskrin

Italijanska javnost šokirana

(VIDEO) UBIJE IH PA USLIKA SELFI: Medicinska sestra usmrtila 38 pacijenata jer su je nervirali

Ludi svet -
Svoje žrtve je birala tako što su joj "bili dosadni i naporni pacijenti", kao i po tome ko je imao najnapornije članove porodice

Danijela Pođijali, medicinska sestra iz Italije koja je uhapšena prošlog meseca jer je ubila 38 svojih pacijenata, šokirala je javnost u Italiji i svetu svojim zločinima i svojim ponašanjem.

Sada su u javnost dospele i fotografije koje je ona pravila pored leševa ljudi koje je ubijala, kako kaže, iz čistog zadovoljstva, koristeći kalijum kao svoje "oružje izbora".

Svoje žrtve je birala tako što su joj "bili dosadni i naporni pacijenti", kao i po tome ko je imao najnapornije članove porodice. Sumnja se da je broj njenih žrtava i veći, jer kalijum hlorid koji je Danijela koristila nestane iz organizma posle 48 sati, pa mu je jako teško ući u trag.

U šokantnim fotografijama koje su dospele u javnost vidi se kako se Danijela smeje pored leša starije žene, dok u isto vreme drži podignute palčeve.

Na još jednoj fotografiji vidi se kako "oponaša leš", tako što drži usta šurom otvorena, baš kao i beživotno telo koje leži pored nje.

Fotografije je napravila njena koleginica, pod izgovorom da je bila naterana na to, i da ju je bilo strah kako će Danijela reagovati, ako odbije da je uslika.

U svom obraćanju sudu Danijela Pođijali je rekla da su pacijenti još uvek bili živi kada su te fotografije napravljene.

http://www.youtube.com/watch?v=7blQf5MsIpM
http://www.youtube.com/watch?v=WmjibCpSubA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track