UPOMOĆ, OTPAŠĆE MI PENIS: Hteo da prevari ženu sa njenom prijateljicom, ona mu odgrizla ponos

Agonija na pikniku

UPOMOĆ, OTPAŠĆE MI PENIS: Hteo da prevari ženu sa njenom prijateljicom, ona mu odgrizla ponos

Ludi svet -
Žena je zatekla muža kako jeca u bolovima, ali nije odmah pozvala hitnu pomoć jer je želela da još malo pati

Florina Ionitu, 53, našla je njegova žena sa spuštenim pantalonama oko članaka kako steže svoj polni organ i jeca u bolovima.

Florinova supruga je rekla da je bila na pikniku sa mužem i nekim prijateljima. "Otišla sam da odvezem neke prijatelje kući i ostavila sam ga sa jednom prijateljicom. Kada sam se vratila, videla sam ga sa pantalonama spuštenim do članaka kako pritiska svoje intimne delove i jauče da pozovemo hitnu pomoć inače će mu otpasti penis", rekla je gospođa Ionitu.

Zahtevala je da sazna o čemu se radi. Navodno je muž primorao njenu prijateljicu na oralni seks. Optužila ga je da se skinuo i pokazao joj svoje privatne delove tela nakon čega ga je ona ujela za penis.

Njegova žena Maria, 49, rekla je da je oprostila mužu ovaj nesrećni incident. "On je samo želeo ono što žele svi muškarci, ali kada sam pozvala hitnu pomoć, rekla sam im da ne žure".

Ona takođe nije dala dobra uputstva za park gde su se nalazili i gde je njen muž čekao u agoniji.

Prijateljica koja je zagrizla penis je nasilnika prijavila policiji, otpužujući ga da je pokušao da je napadne. Nakon što je otpušten iz bolnice, biće suočen sa optužbama za napad za koji bi mogao da dobije do 5 godina u zatvoru ako ga osude.

Florin je pokušao da se opravda rekavši ženi da je hteo da provede vreme prijatno.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track