(VIDEO) BEBA DVA PUTA ROĐENA: Čudo se dogodilo, pobedila je smrt dok je još bila u materici!
Foto: YTPS

Više nema zdravstvenih problema

(VIDEO) BEBA DVA PUTA ROĐENA: Čudo se dogodilo, pobedila je smrt dok je još bila u materici!

Ludi svet -
Doktori su bili skeptični i upozorili su da su šanse da se dete rodi živo izuzetno male, a ona se rodila dva puta

Tek rođena beba Mejsi je potpuno medicinsko čudo! Ona je zapravo dva puta rođena, zato što su je hirurzi već jednom vadili iz tela majke sa sve matericom! Kada je njena majka bila trudna, u četvrtom mesecu doktori su pronašli tumor na trtičnoj kosti. Roditelji su bili zgranuti i nisu znali šta da rade, a onda su došli do neverovatnog rešenja!

Doktori su bili skeptični i upozorili su da su šanse da se dete rodi živo izuzetno male. Proglasili su da je Mejsi u fatalnom stanju, a da se ovo kod beba dešava u 1 od 35.000 slučajeva! Očajni roditelji su preko interneta pronašli bolnicu koja radi operacije na još nerođenoj deci i odlučili su da što pre reaguju zato što je tumor slabio bebino srce.

U novoj bolnici hirurzi su pristali da obave zahvat i izvadili su bebu zajedno sa matericom majke i uradili operaciju! Tumor koji su izvadili bio je veličine grejpfruta, a kada su ga uspešno odstranili, vratili su bebu sa matericom nazad u majku. Dete je rođeno neverovatnih 10 nedelja kasnije. Beba sada ima veliki ožiljak na leđima, ali nema nikakvih drugih zdravstvenih problema. Ceo događaj pogledajte ovde:

http://www.youtube.com/watch?v=nDEGrSrjWaE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track