VIDEO BIZARNO Imala sam seks sa vanzemaljcima i DOBILA 10 DECE! Ovako izgledaju i redovno se čujemo
Foto: Pritnscreen

Stvaraju rasu koja će poboljšati čovečanstvo

VIDEO BIZARNO Imala sam seks sa vanzemaljcima i DOBILA 10 DECE! Ovako izgledaju i redovno se čujemo

Ludi svet -

U Americi postoji grupa žena koje tvrde da su ih oteli vanzemaljci, ali i da su sa njima imali seks i dobili decu, koja žive sa očevima.

Bridžit Nilson i Aluna Vers deo su grupe "Hybrid Baby Community" koja pokušava da regrutuje još ljudi koji žele da budu roditelji nove podvrste koja će preuzeti Zemlju jednoga dana kada se deca koju prave vanzemaljcima vrate na Zemlju u džinovskim svemirskim brodovima.

Žene iz ove grupe, koje imaju oko dvadesetak godina, navele su da je seksualni odnos sa gušterima bio najbolji koji su ikada imale.

Bridžet Nilsen (27) iz Sedone u Arizoni, mama hibrida i asistentkinja koja regrutuje nove roditelje preko sajta grupe. Ona je seksualni odnos sa gušterom na svemirskom brodu opisala kao "neverovatno, sirovo seksualno iskustvo".

Nilsenova je rekla da je seksualni odnos sa vanzemaljcem bio najbolji u njenom životu. Ona tvrdi da vanzemaljci uzimaju samo žene koje žele da budu "otete".

Ona živi sa svojim ocem i tvrdi da ima četiri dečaka i šest devojčica sa kojima se redovno čuje. "Oni stvaraju hibridnu rasu koja će poboljšati čovečanstvo", rekla je ona.

Roditelji su nacrtali svoju hibridnu decu koja izgledaju kao mešavina čoveka i reptila sa velikim crnim očima.

Aluna Vers, dizajnerka kompjuterskih igara koja tvrdi da ima tri hibridna deteta sa vanzemaljcima, rekla je da ju je svemirski brod oteo dok je bila u snu, ali da se jasno seća seksualnog iskustva.

"Sedela sam pored tog zelenog reptilskog bića i trenutno sam se napalila gledajući ga. Bila sam veoma iznenađena. Vodili smo ljubav tamo pred svima i svi su gledali u nas. Možda zvuči ludo, ali to se stvarno desilo", ispričala je Aluna.

The Sun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track