(VIDEO) BRZO I LAKO: Kako da postanete Srbin u 17 koraka!
Foto: Zoran šaponjić

Ako već niste, evo prilike

(VIDEO) BRZO I LAKO: Kako da postanete Srbin u 17 koraka!

Ludi svet -
Nikad nije dosta saveta na internetu, lakih i brzih koraka kako da nešto uradite, ali ovakav savet do sada sigurno niste videli

Na internetu možete da nađete uputstva skoro pa za sve što vas zanima, od pravljenja kolača u mikrotalasnoj, do brzih saveta kako da sredite dvorište, a onda je tu i savet na engleskom jeziku kako da postanete Srbin.

Na sajtu matadornetwork, objavljeno je kako da u 17 koraka postanete Srbin i to na engleskom jeziku, jer logično što bi i bilo na srpskom. Ovaj tekst zanima one koji žele da postanu Srbi...Na istom sajtu možete da pronađete i savete kako da postanete Argentinac, Meksikanac, Rumun, Španac...Pa da počnemo sa ovim brzim i lakim koracima.

1. Trubni sirenom dva puta kada napuštaš nečiju kuću.2. Dodaj "bre" u svoje rečenice. "Bre" je univerzalna, često kirišćena srpska reč. Ona ne znači ništa, ali baš to joj i daje određenu emotivnu notu: "Skloni se, bre!"3. Napravi specijalan folder na kompjuteru sa najvećim hitovima turbo folka.4. Pozdravi ljude tako što ćeš ih poljubiti tri puta u obraz.5. Kupi veliki crkveni kalendar i okači ga u kuhinju.6. Jedi burek sa jogurtom bar jednom nedeljno.7. Naruči rakiju za doručak. Zajedno sa turskom kafom, naravno. To je ritual koji se prenosi sa generacije na generaciju.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

8. Podigni 3 prsta u vazduh kada se osećaš patriotski.9. Počni da jedeš hleb sa svačim, supom, mesom, krompirom, pastom, povrćem. Belo brašno je preporučljivo.10. Nazovi psa "Žuća".11. Morate da budete informisani kada igra Novak Đoković, u koje vreme, na kom kanalu, u kom gradu, koji šampionat, sa kim igra itd. Sve!12. Počni da ideš u teretanu. Trebaće vam ti mišići dok stojite na jednoj nozi, u autobuskom špicu u pola osam.13. Kada neko otvori prozor u autobusu, počni da vičeš da ga zatvore! Promaja je opasna bolest ovde.14. Navikni se na dim cigareta.

http://www.youtube.com/watch?v=6SmaJ-aY6Co

(Matadornetwork.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track