(VIDEO) CEO ŽIVOT HTEO DETE: Čisteći kuću našao pisma i saznao da ima sina (61)!
Foto: Printscreen

Žena krila od njega

(VIDEO) CEO ŽIVOT HTEO DETE: Čisteći kuću našao pisma i saznao da ima sina (61)!

Ludi svet -
Trapani je čisteći kuću i ormariće zatrpane spisima pronašao pisma iz 1959. godine koje je njegova supruga očigledno sakrila od njega, a u kojima je ženska osoba među ostalim napisala: Imam malenog dečaka. On sada ima pet godina. Ono što želim da ti kažem Toni, on je tvoj sin

Toni Trapani (81) iz Mičigena godinama je pokušavao da dobije dete sa suprugom koja je nedavno preminula. Ubrzo nakon njene smrti, sasvim slučajno je saznao da već ima sina starog 61 godinu.

Naime, Trapani je čisteći kuću i ormariće zatrpane spisima pronašao pisma iz 1959. godine koje je njegova supruga očigledno sakrila od njega, a u kojima je ženska osoba među ostalim napisala: "Imam malenog dečaka. On sada ima pet godina. Ono što želim da ti kažem Toni, on je tvoj sin".

Trapani je tako saznao da ima 61-godišnjeg sina Semjuela Čildresa koji živi u Pensilvaniji, pritom celi život misleći da ga njegov otac nikada nije hteo.

"Celi život moja supruga je želela decu, a sada sam saznao da imam sina i da je ona pisma sakrila od mene. Ne razumem zašto je tako postupila. Godinama se nadala da će dobiti dete. Iako sam sina tek sad upoznao, ovo mi je veoma važno. Popunio je prazninu koju sam u sebi imao godinama", otkrio je Trapani koji u svakom slučaju planira da napravi test očinstva kako bi on i Semjuel bili sasvim sigurni da su otac i sin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track