(VIDEO) ČOVEK JE BIO ZAGLAVLJEN U LIFTU 41 SAT: Nećete verovati šta su nadzorne kamere snimile
Foto: Jutjub

Horor

(VIDEO) ČOVEK JE BIO ZAGLAVLJEN U LIFTU 41 SAT: Nećete verovati šta su nadzorne kamere snimile

Ludi svet -
Nadzorna kamera je sve vreme snimala, a snimak bi svakome izazvao napad panike čak i ako nisu klaustrofobični. Vajt je koračao napred, nazad beskrajno, polako je gubio razum. Zatim je legao na pod i pokušao da ostane miran i pribran

Ovo je priča o menadžeru Biznis Vika, Nikolasu Vajtu. Dok je radio kasno jednog petka, 1999. godine. Vajt je napustio svoju kancelariju na 43. spratu kako bi sišao u prizemlje da popuši cigaretu. Ispalo je da je to bila najduža i najgora pauza u istoriji pauza. Kada je 34-godišnjak krenuo da se vrati, lift se zaglavio između spratova. On je odmah pritisnuo alarm za pomoć, ali niko nije došao da ga spasi i ako je zvonio kako mu se činilo beskonačno dugo.

Do tada već je bilo 11 sati uveče, a sa vikendom "iza ugla", cela zgrada je praktično bila prazna i napuštena. Nije mu palo na pamet da će biti zaglavljen u liftu skoro dva dana pre nego što neko dođe da ga spasi.Nadzorna kamera je sve vreme snimala, a snimak bi svakome izazvao napad panike čak i ako nisu klaustrofobični.Vajt je koračao napred, nazad beskrajno, polako je gubio razum. Zatim je legao na pod i pokušao da ostane miran i pribran.

"Nisam imao pojma da li je dan ili je noć", rekao je Vajt za ABC Njuz.S obzirom da je izašao na kako je mislio kratku pauzu, nije poneo ništa sa sobom (bez mobilnog telefona, sata, hrane i vode).

U jednom trenutku, otvorio je vrata lifta i vikao u pomoć, ali niko ga nije čuo. Još jednom je otvorio vrata i to kako bi izvršio nuždu kroz otvor.Tek 40 sati kasnije, kada je neko na interkomu pitao"Ima li nekoga?", vajt je konačno oslobođen.

Kasnije je dobio i odštetu od zgrade jer je izdržao takvu noćnu moru.

(FirsttoKnow)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track