(VIDEO) ČUDO OD CRNE MACE: Kao medicinska sestra pomaže bolesnim životinjama!
Foto: Printskirn

veliko srce

(VIDEO) ČUDO OD CRNE MACE: Kao medicinska sestra pomaže bolesnim životinjama!

Ludi svet -
Naime, Rademenes svakodnevno vodi brigu o pacijentima skloništa za napuštene životinje u Bidgošću, u centralnoj Poljskoj. Pritom ne pravi nikakvu razliku između pasa i mačaka: sve ih naizmenično grli i mazi, tiho predeći uz njih.

Jedna crna maca u Poljskoj vrlo efektno opovrgava tvrdnje da su mačke egoistična bića, što potkrepljuju i video snimci i fotografije na kojima ta mačka, po imenu Rademenes, oponaša medicinsku sestru, provodeći vreme sa bolesnim životinjama i pružajući im utehu.

Naime, Rademenes svakodnevno vodi brigu o pacijentima skloništa za napuštene životinje u Bidgošću, u centralnoj Poljskoj. Pritom ne pravi nikakvu razliku između pasa i mačaka: sve ih naizmenično grli i mazi, tiho predeći uz njih.Ta maca velikog srca stigla je i sama u azil sa teškom upalom disajnih organa. Doveli su je njeni vlasnici ubeđeni da ne može da preživi. Umesto da je uspava, veterinarka Lusi Kuzjel-Zavalič je uspela da je izleči, a čim je malo živnula Rademenes je počela da obilazi druge pacijente i da ih teši."Jako je pažljiva prema životinjama koje se oporavljaju od operacija. Svakoj prilazi i teši je uz zagrljaj", izjavila je veterinarka, prenosi Hafington post.

http://www.youtube.com/watch?v=lKQ4Z1g0kPE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track