(VIDEO) DA LI JE OVO ĆERKA BRUS LIJA: Pogledajte kako je devojka rasturila trojicu nasilnika
Foto: Printscreen Youtube

Dok ih je tukla držala kišobran u ruci

(VIDEO) DA LI JE OVO ĆERKA BRUS LIJA: Pogledajte kako je devojka rasturila trojicu nasilnika

Ludi svet -
Dok su trojica nasilnika malteretirali i tukli konobara u jednom kineskom restoranu, iznenada se pojavljuje sitna i mršava devojka koja je huligane naučila da se moraju pristojno ponašati

PEKING - Trojica bahatih muškaraca koji su pre tri dana otišli da jedu u jedan restoran u Kini, posle jela počeli su da prave haos i da malteretiraju konobara i vlasnika restorana koji su došli da ih smire. Međutim oni nisu očekivali da će naići na opasnu prepreku u vidu mlade devojke sa kišobranom.

Naime da Jutjubu osvanuo je snimak ove neobične tuče. Klip prikazuje trojicu muškaraca koji sasvim mirno jednu u restoranu, dok jedan od njih nije iznenada bacio tablu punu hrane. Tada mu prilazi konobar koga on nastavlja da vređa, a po dolasku još jednog muškarca za koga se predpostavlja da je gazda, nasilnik počinje da ih i tuče.

Dok traje zulum nasilnika, niotkuda se pojavio neobičan spasilac, devojka obučena u crno sa kišobranom. Ona je nasilnicima dala popriličnu lekciju kao iz kung -fu filmova, koju će oni pamtiti za čitav život.

Najzanimljivije je to, da dok ona mlati grubijane ne ispušta kišobran iz ruku.

http://www.youtube.com/watch?v=AN9RAXBcAd0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track