(VIDEO) IMAO JE OVO SKRIVENO U GLAVI 44 GODINE: A onda je kinuo!
Foto: Jutjub

Neverovatno!

(VIDEO) IMAO JE OVO SKRIVENO U GLAVI 44 GODINE: A onda je kinuo!

Ludi svet -
Još od kada je bio dečak, Stiv Iston (51) imao je zapušen nos, mislio je da ima alergije, ali onda se desilo nešto neverovatno

Cveće cveta, ptice pevaju, a vreme konačno otopljava. To znači samo jednu stvar - proleće je stiglo. Iako je proleće sezona kada se ljudi lako zaljubljuju, ono ipak izaziva neke probleme. Pitajte bilo koga ko ima sezonske alergije i oni će vam reći da je proleće najgore doba.

Nažalost, ne postoji čarobni štapić da se rešite alergija, osim ako naravno niste ovaj 51-godišnji Stiv Iston.

Još od kada je bio dečak, Iston je imao zapušen nos.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

Iston je uvek imao simptome od alergija do manje prehlade.Ipak, to nije daleko od istine.

Nešto ranije ovog meseca, Iston je bio usred kijanja kada je odjednom izleteo gumeni vrh plastične strelice igračke, kao kod ove na slici ispod.

Nepotrebno je reći, ali Iston je bio zapanjen. Nije imao pojma da je deo igračke bio čak tamo. Pozvao je svoju 77-godišnju majku da joj kaže vesti. Ona je rekla da je Iston imao sedam godina, njegovi roditelji su primetili da nedostaje gumeni vrh na strelici i odveli su ga u bolnicu, plašeći se najgoreg. Međutim, lekari nisu mogli da lociraju vrh i odlučili su da je otpišu kao slučajnost.Istonovi nazalni prolazi su sada potpuno čisti prvi put u više od 4 decenije.

Pogledajte kako je Iston prepričao ovaj događaj.

http://www.youtube.com/watch?v=Nyk5KyGfKx4

Ne možemo ni da zamislimo kako se dobro oseća Iston sada kada nema te igračke u nosu. Zapravo smo iznenađeni kako to nije izazvalo i više zdravstvenih problema. Bar sada može da uživa na svežem vazduhu proleća sa čistim i prohodnim osećajem mirisa.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track