(VIDEO) IZBACILI GA IZ BOLNICE JER JE NARUČIO PICU: Ima 360 kg i sad živi u kamionu svoga oca!
Foto: Youtube/screenshot

Na dijeti

(VIDEO) IZBACILI GA IZ BOLNICE JER JE NARUČIO PICU: Ima 360 kg i sad živi u kamionu svoga oca!

Ludi svet -
Čovek sa Rod Ajlanda koji je težak oko 360 kg je izbačen iz bolnice nakon što je naručio picu i sada je prisiljen da živi u kamionetu svoga oca

Stiv Asanti (33) iz Kranstona, ležao je u bolnici kako bi dobio neophodnu dijetu od lekara jer je njegova gojaznost krenula da mu narušava zdravlje. Tokom njegovog boravka u bolnici, prošlih nekoliko meseci, uspeo je da smrša devet kilograma. Ali onda je prekršio pravila svoje dijete i naručio picu, nakon čega su mu lekari rekli da ne može više da ostane u bolnici.

"Ovo je bolest zavisnosti i ja sam svestan toga", objasnio je Stiv koji je u bolnici trebalo bude operisan nakon dijete, koja je trebalo da ga dovede do kilaže od 250 kilograma.

Foto: Favebook
Foto: Favebook

Njegov otac Veilet je rekao da ne može da primi sina natrag u kuću, ali nema ideju kako da mu pomogne.

"Samo želim da znam kome da se obratim, sve žive sam zvao, svakoga koga sam mogao da se setim i niko nije bio u stanju da mi pomogne", rekao je Stiv i dodao da ne sme da primi sina natrag u kuću, jer će se on sasvim sigurno vratiti na pređašnje stanje i kilažu.

Odlučio je da stavi svog sina u kamionet i obećao da će mu pomagati sve dok ne pronađu trajno rešenje. Odvezli su su se do obližnje bolnice, gde nisu mogli da prime Stiva, ali im je socijalni radnik rekao da postoji ustanova na severu koja im može pomoći, te nameravaju da je posete.

Stiv se zahvalio na Fejsbuku svim ljudima koji ga podržavaju i nada se da će u skoroj budućnosti biti u mogućnosti da smanji kilažu i počne da živi normalan život.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track