(VIDEO) JEZIVO ČUDO U RUSIJI: Rođena ovca sa ljudskim licem!

Karijera u cirkusu

(VIDEO) JEZIVO ČUDO U RUSIJI: Rođena ovca sa ljudskim licem!

Ludi svet -
Priča o čudnoj ovci izmešta nas u jedno siromašno selo u jugozapadnoj Rusiji, gde je, sada ponosni, vlasnik jagnjeta cele nedelje željno iščekivao da malo stvorenje dođe na svet

Ovca s ljudskim licem stigla je na svet u jednom malom, siromašnom ruskom selu, a vlasnik je odlučio da je proda cirkusu za veliki novac.Naime, ovčica neodoljivo podseća na besnog starca s velikim nosem, a zahvaljujući ponudi cirkusa, ona će izbeći smrt, Blazius Lavrentiev, vlasnik neobične ovce, ubrzo je iz stanja šoka prešao u opštu radost, i to samo zbog toga što mu je cirkus za ovcu ponudio neverovatnu cenu – čak deset puta veću od prosečne vrednosti ovce.

Priča o čudnoj ovci izmešta nas u jedno siromašno selo u jugozapadnoj Rusiji, gde je, sada ponosni, vlasnik jagnjeta cele nedelje željno iščekivao da malo stvorenje dođe na svet.

"Bila je teška zima, i baš sam se obradovao što će ovca da se ojagnji. Pomislio sam da ću konačno zaraditi neki novac. Ali kada sam ušao u tor da vidim kako napreduje, malo je reći da sam se skamenio od šoka. U mene je buljilo jagnje sa glavom smežuranog starca", opisao je šokantan događaj ovaj Rus.

On dalje objašnjava da su roditelji ovog jagnjeta sasvim normalne ovce, kao i da se baš iznenadio zbog čega je jagnje tako neobično. U međuvremenu, veterinari su objasnili da je ovca jela nedovoljno vitamina A, te da je zato rođeno jagnje s deformitetom.

"Bilo kako bilo, moje jagnje je atrakcija u selu, i nije me sramota što je takvo. Umiljato je i nežno", kaže Rus.

Pogledajte video:

http://www.youtube.com/watch?v=eBMDi5mSkzs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track