(VIDEO) KAJLI IMA 30, NJEGOVA DEVOJKA 91: Najviše me pale seda kosa i proteze!

Da ne poveruješ

(VIDEO) KAJLI IMA 30, NJEGOVA DEVOJKA 91: Najviše me pale seda kosa i proteze!

Ludi svet -
Volim sve u vezi starijih žena, njihov miris, osećaj kada ih dodirujem, ali i njihov način razmišljanja, rekao je Kajli

Ljubav nema granice. Kajl Džons (31) iz Pitsburga nikada nije bio zainteresovan za svoje vršnjakinje. Oduvek su ga privlačile starije žene, a kako je postao stariji granica žena koje su ga privlačile bivala se sve veća.

Danas da bi uopšte mogao da bude sa nekom ženom ona mora da ima najmanje 65 godina. Njegov najvažniji kriterijum poslednja devojka i te kako ispunjava.

Naime, on je trenutno u vezi sa Marjorie Mekul koja je nedavno napunila 91. rođendan. Ona je u Džonsu pronašla veoma brižljivog momka.

Kajl je čak izabranicu svoga srca predstavio svojoj majci koja očigledno nema ništa protiv njihove veze.

"Volim sve u vezi starijih žena, njihov miris, osećaj kada ih dodirujem, ali i njihov način razmišljanja", rekao je Kajl. Kajl je otkrio i neke svoje bizarne razloge zbog kojih je uvek u vezi sa starijim damama.

"Volim zubne proteze, a neke žene mogu da budu manje samouverene zbog njih. Dame, verujte, kad vam kažem: recite svom muškarcu da ih nosite, to ga neće odgurnuti od vas. Naprotiv, kada mu se osmehnete, osmehnuće vam se i njegove pantalone", izjavio je Kajl.

Činjenicu da ga privlače starije žene otkrio je dok je bio u šestom razredu. Njegova prva ljubav je bila profesorka, imala je 65 godina.

"Najviše me pali seda kosa. U šestom razredu predavala mi je profesorka s takvom kosom. Bila je gojazna i prelepa".

http://www.youtube.com/watch?v=omcxjXiWwpU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track