(VIDEO) KONOBAR IZ PAKLA: Pogledajte momenat kada zaliva ženu ključalom vodom jer se žalila na njega
Foto: Jutjub

Haos u restoranu

(VIDEO) KONOBAR IZ PAKLA: Pogledajte momenat kada zaliva ženu ključalom vodom jer se žalila na njega

Ludi svet -
Žrtva, imenovana samo kao gospođa Lin, pretrpela je teške opekotine na većem delu tela u ovom incidentu koji se dogodio u restoranu "Hot Pot"

Ovaj šokantni snimak nadzorne kamere pokazuje trenutak kada konobar sipa ključalu vodu preko gošće koja se žalila na njega.Žrtva, imenovana samo kao gospođa Lin, pretrpela je teške opekotine na većem delu tela u ovom incidentu koji se dogodio u restoranu "Hot Pot".

Gospođa Lin (29) večerala je sa porodicom u gradu Venzu u istočnoj Kini, kada je navodno počela svađa sa konobarom oko količine dodate vode.

Konobar, star samo 17 godina, identifikovan je samo po imenu Žu.Nakon kofrontacije, tinejdžer je navodno otišao u kuhinju i izneo bokal ključale vode do stola.Tada ga je bacio preko gospođe Lin i naneo teške povrede po njenom licu i telu.Snimak sa nadzorne kamere pokazuje kako nakon toga vuče ženu unazad dok ona sedi na stolici, udarajući je u glavu i šutirajući je.

Konobara su zatim odvukli drugi gosti. Žena je prebačena u bolnicu gde je otkjriveno da ima teške povrede i opekotine po telu.Njeno stanje je sada stabilno, a policij aje uhapsila Žua koji je priznao ovaj čin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track