(VIDEO) LJUBAV: Imao je 32 godine i zaljubio se u ženu od 92, a onda...
Foto: Printskrin/Youtube

Podrška

(VIDEO) LJUBAV: Imao je 32 godine i zaljubio se u ženu od 92, a onda...

Ludi svet -
Nikad nisam vidio nekoga tako elegantnog, a ipak je nešto u njoj bilo detinjasto, govori Gregor

Gregor Kolins imao je 32 godine kada se zaljubio u Mariju Altmann koja je imala 92 godine. On je otkrio da se njegov život totalno promenio kada je 2007. godine upoznao Mariju koja je preživela holokaust.

U to vrijeme se bavio glumom i trebao mu je posao, a prijatelji su ga ubijedili da se javi na razgovor za posao staratelja starijoj ženi – Mariji.

"Nikad nisam vidio nekoga tako elegantnog, a ipak je nešto u njoj bilo detinjasto. Bila je jako radoznala. Kad sam prvi put seo s njom osećao sam kao da smo samo nas dvoje u sobi. Slušala me kako pričam, ne ušima, nego srcem. To jutro je promenilo moj život. Verujte, ne desi se tako lako da me neka ženska osoba obori s nogu", ispričao je pisac i glumac Kolins.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Priznao je da je nakon toga sve drugo ostavio po strani.

"Odmah smo se povezali. Ona je bila prva žena koju sam volio u svom životu. Uprkos razlici od 60 godina između nas, oboje smo se osećali kao da smo u 20-im godinama života. Bilo je magično", rekao je Kolins i dodao da su ga i prijatelji podržali u toj vezi, ali i upoznali Mariju.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

"Birao sam s kim ću je upoznati. I tada sam osećao leptiriće u stomaku. Nisam želeo da me vidi da se družim sa svakakvim tipovima.Četiri godine kasnije, nakon što je par bio u vezi 37 meseci, Maria je umrla 7. februara 2011.

"Stajao sam i gledao kako udiše poslednji put. Na pogrebu mi je njena kćerka kazala kako sam ja bio njena poslednja ljubav u životu" istakao je on i dodao da otkako je nju sreo, napravio je najkreativnije stvari u životu.

"Vodi me u svemu što radim. Prava ljubav nikad ne umire", zaključio je.

http://www.youtube.com/watch?v=JSCXfw7l9yQ

(klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track