(VIDEO) LJUDSKI SUPERMEN: Imao je 23 operacije i ubrizgao je sebi otrovnu supstancu za liposukciju!
Foto: Jutjub

Odbili ga doktori

(VIDEO) LJUDSKI SUPERMEN: Imao je 23 operacije i ubrizgao je sebi otrovnu supstancu za liposukciju!

Ludi svet -
Filipinac Herbert Čavez ne želi da odustane od toga da bude što sličniji svom junaku Supermenu. Sam je sebi ubrizgao otrovnu supstancu, a doktori ga ne žele da ga operišu

Filipinac Herbert Čavez (37) želeo je da bude što sličniji svom junaku Supermenu pa je do danas ukupno napravio 23 operacije. One uključuju liposukciju, izbeljivanje kože, korekciju nosa i vilice i brojne druge.Čavez ne želi da odustane od svoje opsesije pa se odlučio na ugradnju gvozdenih trbušnjaka kakve ima Supermen. Doktori ne žele da ga operišu jer je pre operacije sam sebi ubrizgao ilegalnu i otrovnu supstancu za liposukciju zbog koje po telu ima ožiljke.

Doktori tvrde da je njegov život ugrožen i savetuju mu da počne da ide u teretanu i vežba, kao i da se pravilno hrani ako želi takve trbušnjake. Međutim, Herbert je time razočaran jer, kaže, voli da jede čokoladu.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

- Ne žalim ni zbog čega. Zašto bih žalio? Sve što sam u životu doživeo bilo je pozitivno upravo zahvaljujući Supermenu. Kad osetim da moje telo to više ne može da podnese ili me doktori upozore da moje telo više ne može da se nosi s tim zbog godina, onda ću prestati - zaključio je Čavez.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track