(VIDEO) NADREALISTI REŠILI MISTERIJU: Evo šta Đuro misli o boji haljine koja je uznemirila svet!

Da li je zlatno-bela ili plavo-crna

(VIDEO) NADREALISTI REŠILI MISTERIJU: Evo šta Đuro misli o boji haljine koja je uznemirila svet!

Ludi svet -
Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zalevao sam pesticidima polje iznad Bukovice kad se iznenada, na levoj strani sam u vidokrugu primetio neki, eee, objekat, eee...

Misteriozna haljina koja se pojavila na internetu postala je predmet rasprave ljudi širom sveta. Debata na internetu oko boje ove haljine je skoro pa "srušila" internet, neki vide plavo-crno, a neki zlatno-belu. Cela internet zajednica je poludela.

Evo šta Đuro iz Nadrealista rekao o ovom internet fenomenu:

"Ja sam tog dana obavljao najnormalnije funkcije, ovaj jutarnje, zalevao sam pesticidima polje iznad Bukovice kad se iznenada, na levoj strani sam u vidokrugu primetio neki, eee, objekat, eee, nepoznat koji je bio blještav u stvari mijenj'o je boju.Ustvari bio je žut, zelenkaste boje. Povremeno. Onda sam iznenada, začudio sam se jer sam primjetio da avion jednostavno stoji na mjestu i da se elisa pritom ne okreće. A ja sam znao da se avion morao kretat' jer sam ga upalio i sve. Međutim, motor je mirovao sve je stajalo. Taj objekat je proletio par puta pored mene. Pogled'o sam dole, pesticidi su oo nisu padali po njivi, nego su na moje ooo opšte iznenađenje stajali u zraku. Onda sam s, ovaj, nisam gubio pribranost ni jednog momenta. Pokušao sam da pokrenem avion, nije mi polazilo za rukom.Kad kad mi se taj objekat izgubio. Nepoznati bliješteći ee zeleni, ustvari crveni je bio, taj zelenkasti objekat, kad, kad, kad se izgubio iz vidokruga, avion je sam kren'o naprijed i ja sam imao apsolutnu kontrolu. Nemojte me više stvarno".

http://www.youtube.com/watch?v=JW2BgHtxbcI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track