(VIDEO) NAJSTRAŠNIJA UKLETA KUĆA: Ako hoćete da uđete morate da potpišete ugovor da prihvatate rizik
Foto: Jutjub

Čik ko sme?

(VIDEO) NAJSTRAŠNIJA UKLETA KUĆA: Ako hoćete da uđete morate da potpišete ugovor da prihvatate rizik

Ludi svet -
Prostor ipak obezbeđuje jednu "sigurnu reč" koju možete da iskoristite u bilo kom trenutku ako ste zaista uplašeni iznad okvira zabave

Okrug Oranž, Kalifornija nije poznat po lošim stvarima već po svom glamuru. Međutim, ne postoji ništa glamurozno u 17-im Vratima u Tustinu, kuća je naime toliko zastrašujuća da pre nego što uđete morate da potpišete ugovor u kom piše da razumete rizike dobrog straha. U ugovoru još i piše da niko ne snosi odgovornost za bilo šta što može da se desi sa gostima kuće. Utešno, zar ne?Ukratko, ulazite na sopstveni rizik. Međutim, ipak postoji jedan način da se osećate sigurno. Prostor ipak obezbeđuje jednu "sigurnu reč" koju možete da iskoristite u bilo kom trenutku ako ste zaista uplašeni iznad okvira zabave.17. Vrata zasnivaju se na noćnim morama fiktivne tinejdžerke po imenu Paola, i zaista su noćne more. Ne samo da će vas dodirivati dobro kostimirani glumci koji se pojavljuju niotkuda, već će vas i potapati u Bog zna šta. Ako to nije dovoljno, očekujte da ćete osećati neke strašne mirise koji bi trebalo da vas podsete na trulo meso. Da, tačno je, možete da mirišete trulež u ime zabave.

17. Vrata na svom sajtu sebe opisuju sledećim rečima:

"Sve u ovoj "stvarnosti" koja napada vaša čula, je stvarno. Sve što ćete osećati na telu, toplota, zamrzavanje, jeza, sve je realno. Težak miris koji će vaše čulo mirisa ispuniti truležom je stvarno! Znajde da kada uđete u zamrznuti orman i okruženi ste demonima, ono što visi sa kuka je stvarno! I kada se nalazite u njenoj studentskoj sobi to što vam gamiže ispod nogu i duž zidova je stvarno! Pitanje je: da li ćete izdržati?"Domaćini su dovoljno ljubazni da ljudima daju mogućnost da se zaustave posle 32 minuta iskustva sa sigurnom reči "milost". Ako je kažete glasno, biće vam dozvoljeno da idete, ali nećete dobiti novac nazad.Da li vama ovo zvuči kao zabav ili mučenje? Šta mislite vi o ovom ludom mestu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track