(VIDEO) Pravi cilj misije Apolo i leta na Mesec bio je svemirski brod otkriven na fotografiji krater
Foto: Printscreen

Lunarni orbiter III

(VIDEO) Pravi cilj misije Apolo i leta na Mesec bio je svemirski brod otkriven na fotografiji krater

Ludi svet -
Većina objekta je osvetljena suncem, ali je deo u senci kratera, čiji je prečnik oko 34 kilometra

Na fotografiji Meseca iz 1968. godine, koju je načinio Lunarni izviđački orbiter, vidi se nešto što podseća na svemirski brod dug najmanje 16 kilometara, položen u krateru Manilius.

Fotografija je predmet analize u snimku koji je 4. oktobra postavljen na “Jutjub”. Na njemu se ukazuje na svetlosti i senke navodne letelice. Većina objekta je osvetljena suncem, ali je deo u senci kratera, čiji je prečnik oko 34 kilometra. Ono što bi bilo kokpit svemirskog broda, nalazi se u senci.

"Svemirski brod" fotografisao je Lunarni orbiter III (slika 3073), koji je poslat 1967. da napravi mapu Meseca za buduće "Apolo" misije.

Pre ovog objavljivanja snimka u oktobru, fotografija je prvobitno otkrivena oktobra 2007, i on njoj se diskutovalo na forumima. Jedno od mogućih objašnjenja tada je bilo da je objekat optička iluzija uslovljena oblikom kratera, a ne svemirska letelica na njegovoj površini. Međutim, konture objekta i senka koja pada sa ivice kratera, ne idu u prilog takvom objašnjenju.

Još čvršći dokaz da je nekakav veštački objekat na mesečevoj površini su ostaci “puta”, dugog oko 100 kilometara, koji se vide na istoj fotografiji. "Put" je iznenađujuće prav i pokriva čitavu širinu fotografije Orbitera, što govori da je još duži. To dalje ukazuje da ovo nije prirodan oblik na lunarnoj površini. Još više iznenađuje da se o “putu” nije raspravljalo ni na snimku, ni na blogu "UFO Sightings Daily".

http://www.youtube.com/watch?v=wFI7Iome7Fc
Igzeminer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track