(VIDEO) Obrijao je bradu prvi put posle 14 godina, žena htela da ga prevari!
Foto: Printskrin

Niko ga nije prepoznao

(VIDEO) Obrijao je bradu prvi put posle 14 godina, žena htela da ga prevari!

Ludi svet -
A koliku razliku čini jedna, tako naizgled, mala stvar, najbolje je pokazala reakcija članova porodice i prijatelja kada su Amita prvi put videli bez brade

Amit iz Izraela (44) za potrebe snimanja jedne reklame obrijao je bradu i brkove koje je nosio punih 14 godina. Amit ima dvoje dece, a nijedno od njih ga nikada nije videlo bez brade, čak ni njegova supruga.

A koliku razliku čini jedna, tako naizgled, mala stvar, najbolje je pokazala reakcija članova porodice i prijatelja kada su Amita prvi put videli bez brade.

Ipak, nisu bili šokirani samo oni. "Nikada nisam bio ovako nervozan. Posle brijanja usledilo je pet minuta šoka, a onda pola sata plakanja i na kraju prihvatanje", kaže Amit.

Prvo su ga bez brade u porodičnom marketu videle majka i sestra, koje ga nisu odmah prepoznale, kao ni otac. A kad jesu, usledio je šok, a onda i smeh. Ni supruga ga nije odmah prepoznala, a kad je shvatila što je napravio, bila je van sebe.

"Kad sam te videla, poželela sam da te prevarim. Sa tobom", rekla mu je. A najdirljivija reakcija je ona njegove ćerkice koja ga je, za razliku od ostalih, odmah prepoznala.

http://www.youtube.com/watch?v=aUOQiBRIz-k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track