(VIDEO) ODUŠEVILI CELU SRBIJU: Evo kako fudbaleri prekidaju tekmu da zaprose devojku!
Foto: Printscreen Youtube

Samo reci DA

(VIDEO) ODUŠEVILI CELU SRBIJU: Evo kako fudbaleri prekidaju tekmu da zaprose devojku!

Ludi svet -
Dva srpska fudbalera su rešila da prekinu utakmicu kako bi svojoj lepšoj polovini stavili prsten na ruku. Pogledajte kako je to izgledalo i šta su rekle njihove devojke.

Prosidba je za svaku devojku veoma važan trenutak u životu, posebno ukoliko njenu ruku traži muškarac za koga želi da se uda. Zato muškarci uvek pronalaze originalne načine da svojoj voljenoj postave "veliko pitanje", a kako jači pol obožava sport, sve su češće prosidbe na utakmicama. Snimci javnih prosidbi na bejzbol, košarkaškim, ragbi i fudbalskim utakmicama su veoma popularne na internetu.

Međutim, dok su budući mladenci na ovim snimcima ljudi iz publike, posebnu pohvalu zaslužuju naši fudbaleri koji su rešili da prekinu fudbalski meč kako bi zaprosili devojku.

Pre desetak dana se na Jutjubu pojavio snimak fudbalera iz Čačka zbog koga je utakmica kasnila jer je "naterao" svoje saigrače da poskidaju dresove i leđima formiraju zid ispred koga je on kleknuo i izvadio prsten pokazjući ga svojoj devojci koja je bila u publici. Naravno to je izazvalo oduševljenje ostatka meštana koji su došli da gledaju tekmu, a kako je ona odreagovala, pogledajte na snimku.

Ipak, moguće je da je ovaj fudbaler inspiraciju dobio od Duleta iz FK "Omladinac" koji je u martu ove godine angažovao svoje saigrače da mu pomognu da pita svoju devojku Suzu da se uda za njega. Snimak na kome se vidi kako fudbaleri skidaju dresove ispod kojih imaju majice sa slovima a kada su se tačno rasporedili u vrstu ispisali su rečenicu "Samo reci DA".

Kako je Suza odreagovala, pogledajte na snimku:

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track