(VIDEO) Ovaj momak se svakog dana peče na ražnju, ali kada vidite zbog čega, ostaćete bez teksta
Foto: Prinsktin

Neobična terapija

(VIDEO) Ovaj momak se svakog dana peče na ražnju, ali kada vidite zbog čega, ostaćete bez teksta

Ludi svet -
Binhui je napravio neku vrstu ražnja, pa je odlučio da se svakog dana peče na vatri

Skoro svakog dana na internetu naiđemo na neku fascinantnu priču. Baš kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, pojavi se neka nova, još čudnija i bizarnija od prethodne…

Kada vam doktori dijagnostifikuju rak, to sa sobom donosi osećaj užasa i neprijatnosti. To dobro zna 25-godišnji Kinez Jia Binhui. Ipak, ta strašna vest nije zaustavila ovog mladića da učini sve kako bi promenio svoju budućnost.

Međutim, umesto da započne lečenje u bolnici, Binhui koristi jednu metodu koja je svim ljudima prilično neobična.Nakon što mu je nestalo novca za medicinsko lečenje, Binhui je čuo da toplina preko 40 stepeni Celzija može biti zamena za hemoterapiju ili transplantaciju koštane srži.

S ovom idejom, Binhui je napravio neku vrstu ražnja, pa je odlučio da se svakog dana peče na vatri. "Kažu da eksperti veruju da temperature preko 40 stepeni Celzijusa mogu da ubiju ćelije raka, zato sam napravio ovo u svom dvorištu", izjavio je Binhui.

Mi se zaista nadamo da će se sav ovaj trud isplatiti mladom Binhuiju koji je nedavno oženio svoju ljubav iz detinjstva. Nadamo se da će što pre pobediti ovu opaku bolest.

http://www.youtube.com/watch?v=G_IKFhb-x4Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track