(VIDEO) POSLASTICA: Iako ova hrana izgleda specifično, pravi je specijalitet u Japanu!
Foto: Printskrin

Ljudi je obožavaju

(VIDEO) POSLASTICA: Iako ova hrana izgleda specifično, pravi je specijalitet u Japanu!

Ludi svet -
Iako se često služi u restoranima, i to kao sirovo meso, ovaj specijalitet često služi i kao mamac za ribe i druge morske životinje

Ovu naizgled krajnje bizarnu poslasticu čine crvi koji podsećaju na penis, u stvari na mnoštvo njih. Specijalitet se u restoranima u Japanu i Kini služi isključivo sirov, a gosti ovih restorana, kako sami kažu, "dave" se u bizarnoj poslastici.

“Penis riba” specijalitet je koji je popularan u Aziji. Ovu naizgled krajnje bizarnu poslasticu čine veliki crvi koji izgledom podsećaju na penis, u stvari na mnoštvo njih.

Ova poslastica je među najtraženijima Japanu i Koreji. Iako se često služi u restoranima, i to kao sirovo meso, ovaj specijalitet često služi i kao mamac za ribe i druge morske životinje.

Gosti restorana u kojima se ovaj specijalitet služi isključivo sirov (čitajte: živi crvi), ističu da je “neobičnog, ali sjajnog ukusa. Živi crvi u obliku penisa, još sirovi? Ne hvala, zaključak je mnogih, ali ne i redovnih posetilaca ovih restorana koji se kako kažu “dave” u novom specijalitetu.

Prema rečima ugostitelja, ovaj specijalitet može da dobro opiše izjava: “Ne sudi o knjizi na osnovu korica”.

Pogledajte “porciju “ove poslastice:

http://www.youtube.com/watch?v=T0j6hBDPdR0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track