(VIDEO) STAVIO JE VINSKU ČAŠU PREKO SVEĆE: Ono što se desilo je magija!
Foto: Jutjub

Šokirajte prijatelje

(VIDEO) STAVIO JE VINSKU ČAŠU PREKO SVEĆE: Ono što se desilo je magija!

Ludi svet -
Ako ovladate ovim sjajnim trikom, bićete gospodar svih zabava. Video prikazuje kako da magično sipate vino dok je čaša naopačke

Ovaj trik bi trebalo da počne rečima: "Kladim se da mogu da učinim da vino magično levitira u čašu."Izgleda kao čudna opklada koju je nemoguće dobiti, pogrešno!

Ako ovladate ovim sjajnim trikom, bićete gospodar svih zabava. Video prikazuje kako da magično sipate vino dok je čaša naopačke. Sve što je potrebno je pomoć nauke i prirodnog vakuma. Ako ovo uradite u baru, sigurno će vam neko platiti sledeću rundu!

Nakon izvođenja ovog trika, vaši prijatelji će misliti da imate magične moći. Ako je to slučaj stavite vaše "naučne" naočare i objasnite im kako ovo funkcioniše: toplota plamena daje energiju gasu koji se nalazi u čaši. On podiže pritisak i pritiska vino. Dok se plamen gasi, vazduh se hladi, a zbog toga ima manje pritiska na vino, što mu omogućava da teče u čašu.

http://www.youtube.com/watch?v=ANk51pnEs6o

Vidite? Baš je jednostavno! Ili možete jednostavno da idete kroz život dok vaši prijatelji misle da ste neka vrsta čarobnjaka. I to je u redu.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track