(VIDEO) ŽENA GA IZBACILA IZ KUĆE: Zbog svađe bogataš šest meseci spava u dvorištu
Foto: Youtube/screenshot

Bespomoćan

(VIDEO) ŽENA GA IZBACILA IZ KUĆE: Zbog svađe bogataš šest meseci spava u dvorištu

Ludi svet -
Stariji čovek je bio primoran da živi na travnjaku šest meseci, nakon što ga je žena izbacila iz kuće

Šarafat Kan je beskućnik, ali spava samo nekoliko metara od ulaznih vrata svoje vile od 1,3 miliona dolara u Sibruku, u Teksasu, jer ga je supruga, majka dvoje dece, Šanaz (61) izbacila iz kuće i promenila brave na vratima.

Foto: Youtube/screenshot
Foto: Youtube/screenshot

On nema pristup zajedničkom novcu i ne sme da uđe ni u jedan dvorišni objekat, iako mu pripada polovina imanja. Komšije se plaše da može umreti na pragu sopstvene kuće jer je postao veoma fragilan i jedva hoda. Kan noću spava na prednjem tremu umotan ćebetom, a nekad ode u dvorište, pored bazena, zbog privatnosti.

Tokom dana, hlad nalazi ispod drveća. On kaže da se sa suprugom svađa šest godina, ali je tek nedavno izbačen iz kuće. Komšije kažu da ako pokušaju da mu donesu bilo šta, njegova žena sve to odnese u kuću. Čak je stavila znak kojim se upozoravaju komšije da ne hrane Kana. Policija je više puta dolazila do njihove kuće, ali nema pravo da suprugu legalno primora da ga pusti unutra.

Kan je rekao da je rasprava ugrozila njegov odnos sa ostalim članovima porodice. Jedan od rođaka je rekao da Kanova žena tvrdi da ne može da se razvede jer je njen suprug muslimanske vere i striktno primenjuje zakon. Ali Kan je odbacio sve optužbe protiv njega i rekao da je cela ova rasprava oko novca. "Ona ne želi da se odrekne svoje polovine", dok on ne može da priušti advokata za razvod iako želi ravnopravnu podelu svojine i novca.

Komšija Debi je izjavio: "On nosi istu odeću svaki dan, prljava je. Ja se samo nadam da ćemo mu nekako pomoći. Nikome ne ide u korist da se ovo nastavi." Socijalna služba takođe ne može da učini ništa za Kana. A prema sudskim dokumentima, 2008. godine protiv Kana je podignuta optužnica da je navodno udario svooju suprugu.

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track