(VIDEO) SVATOVI U SUZAMA: Dirljivo pismo očuha svojoj ćerki postalo hit na internetu
Foto: Printskrin

Zavoleo je kao svoju

(VIDEO) SVATOVI U SUZAMA: Dirljivo pismo očuha svojoj ćerki postalo hit na internetu

Ludi svet -
Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i da ću da ti pevam uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazaću ti kako bi muškarac trebalo da se ponaša prema ženi, napisao je Brajan

Brajan Skot, 27-godišnji Naskar vozač, izlazio je s Vitni Kaj (24) punih godinu dana pre nego što su odlučili da se venčaju.

Vitni iz prošlog braka ima trogodišnju kćer Briel, koju je Brajan vrlo brzo zavoleo kao svoju sopstvenu. Brajan je zato odlučio, osim zaveta budućoj supruzi, da napiše i zavete za svoju pastorku, a upravo je trenutak u kojem je te dirljive i nežne reči izgovarao malenoj devojčici naterao sve svatove na plač.

"Obećavam ti da ću te uvek držati za ruku i biti ti uteha. Obećavam ti da ću ti čitati priče pre spavanja i pevati uspavanke, a u odnosu s tvojom majkom pokazaću ti kako bi muškarac trebalo da se ponaša prema ženi. A ono najvažnije, obećavam ti da ću te uvek štititi, biti tu za tebe i voleti te zauvek", poručio joj je, između ostalog, Brajan.

Brajan je svojim činom, ali i svojom izvedbom, uspeo da rasplače kompletne svatove.

Iako je video venčanja iz januara 2014. godine tek je sada postao izrazito popularan. Video obilazi svet, skuplja hiljade lajkova i na dobrom je putu da postane pravi viralni hit.

Pogledajte video.

http://www.youtube.com/watch?v=SJj_qy8hQ2E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track