(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Starici na glavi izbio životinjski rog od 13 cm
Foto: Jutjub

Neverovatno, ali istinito

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Starici na glavi izbio životinjski rog od 13 cm

Ludi svet -
Pre dve godine penzionerka iz Sičuana u Kini na glavi je primetila izraslinu koja je u vrlo kratkom roku poprimila oblik roga. Nakon što je otpao, izbio je drugi

Kada se pojavila kod doktora 87-godišnja Liang Ksiučen zaprepastila je doktore. Ili, da budemo tačniji - zaprepastio ih je njen - rog. Priznala im je kako je izraslina na njenoj glavi počela da raste pre dve godine i kako je pre osam godina na tom mestu imala benigni tumor kože.

Kada je crna izraslina počela da svrbi, porodica je to mesto počela da tretira s biljnim premazima. Kako je to starici pomoglo bez vidljivih nuspojava, tumor su nastavili da tretiraju istim premazom.Ipak, onda je tumor pre dve godine pukao i iz njega je počela da raste izraslina koja se kasnije pretvorila u rog koji možete da vidite na fotografijama i na snimku.- Moja majka ne voli da ide kod doktora i u bolnicu jer misli da se više neće vratiti pa smo dugo čekali s odlaskom dok je rog postajao sve veći, ispričao je medijima njen sin Vang Zaodžun.

- Moja majka je stara, a rog se nalazi na vrlo osetljivom području. Nisam najsrećniji s idejom operacije. Ako nešto ne pođe prema planu, to bi bilo užasno, zaključio je Vang.

(People's Daily Online)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track