(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: U nosu mu pronašli 100 crva koje ga jedu iznutra
Foto: Profimedia

Stvarno grozno

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: U nosu mu pronašli 100 crva koje ga jedu iznutra

Ludi svet -
Doktori su mu stavili sondu s kamerom u nos i videli 100-injak crva kako mu jedu tkivo, a kao što se vidi na snimku, crvi su se duboko usadili u meso

Brazilcu je nedelju dana svako malo curila krv iz nosa. Oticalo mu je lice, a sve vreme je osećao tupu bol. Ubrzo se pojavio i smrad. Doktoru se javio tek nakon što je video crva kako izviruje iz nosnice.Doktori su mu stavili sondu s kamerom u nos i videli 100-injak crva kako mu jedu tkivo. Kao što se vidi u videu, crvi su se duboko usadili u meso. Doktori su ih vadili četiri dana, jednog po jednog.

foto Jutjub
foto Jutjub

Nazalni mijazitis, kako glasi dijagnoza, ustvari je razmnožavanje muva u nosu ili oko njega. Hrane se ljudskim mesom i ako se ne odstrane mogu da pojedu meso, meko tkivo lica i oči, a ponekad čak i da unište kosti. To vodi infekcijama oka, mozga, a u ekstremnim slučajevima može da izazove i smrt. Cochliomyia hominivorax, kako se naziva muva tipična za Severnu i Južnu Ameriku, poznata je po svojim larvama koje se razmnožavaju u mesu toplokrvnih životinja. Specifična je po tome što se za razliku od ostalih muva njene larve hrane zdravim tkivom.

Ovaj 65-godišnji Brazilac, čije ime doktori nisu hteli da objave bio je HIV pozitivan i bolovao je od hepatitisa C. Pre pet godina, odstranili su mu tumor iz sinusa.

http://www.youtube.com/watch?v=G_3hCbBw6cY

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track