GDE SAD DA SE ZAGLAVI: Na najgori mogući način saznao da ga žena vara!

Sve je moguće

GDE SAD DA SE ZAGLAVI: Na najgori mogući način saznao da ga žena vara!

Ludi svet -
Preljubnici su u Johanesburgu unajmili stan, dok je Sašin suprug bio na službenom putu. Solu Kobozi, koji je od Saše mlađi 12 godina, zaglavio je penis u njoj, pa su počeli da vrište od bolova i dozivati u pomoć
Južnoafrikanac Neil Ngema (42) na najgori je mogući način saznao da mu supruga Saša nije verna i to tako što joj se penis njenog ljubavnika zaglavio u vagini.
Preljubnici su u Johanesburgu unajmili stan, dok je Sašin suprug bio na službenom putu. Solu Kobozi, koji je od Saše mlađi 12 godina, zaglavio je penis u njoj, pa su počeli da vrište od bolova i dozivati u pomoć.
"Isprva sam mislila da vrište od zadovoljstva, međutim kada sam pokucala i ušla da vidim je li sve u redu, zatekla sam ga kako leži na njoj i plače dok je ona molila da je se oslobodi", ispričala je za lokalne medije suseda Priscilla Ndlovu (34).
Uskoro se ispred stana okupilo čak 2.000 ljudi koji su tražili da vide lica preljubnika, a stvari su otišle toliko daleko da je policija okupljene terala suzavcem.
Lokalno stanovništvo uvereno je kako je ovo delo magije "Muthi", koja služi da muž zaštiti intimne delove svoje supruge. Lekari pak tvrde da nije reč o magiji, nego medicinskom stanju "penis captivus", do kojeg dođe kad se mišići vagine stisnu.
(index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track