Naxi radio proslavio 22. rođendan uz najveće muzičke zvezde
Foto: PR

Naxi radio proslavio 22. rođendan uz najveće muzičke zvezde

Zabava -

Gala proslavom za više od 700 zvanica najslušanija beogradska radio stanica „Naxi radio“ proslavila je 22. rođendan u jedinstvenom prostoru „Stadion Hall“ u okviru “Stadion Shopping Center”. Brojne regionalne muzičke, filmske, sportske i televizijske zvezde prošetale su crvenim tepihom i poželele Naxi radiju još mnogo godina uspeha.

1 / 10 Foto: PR

Među istaknutim ličnostima i zvezdama koje su našle na crvenom tepihu Naxi rođendanske proslave bili su i Hari Mata Hari, Kaliopi, Van Gogh, Neverne Bebe, Ana Stanić, Maja Odžaklijevska, Neša Galija, Željko Vasić, Maya Sar, Osvajači, Nevena Božović, Colonia, Raka Marić, Miša Aleksić, Mima Karadžić, Suzana Mančić, Milica Dabović, Aleksandar Radojičić, Frano Lasić, Boris Režak, Sanja Ilić, Bojan Marović, Lukijan Ivanović, Danijela Buzurović, Amel Ćurić, Milica Gacin, Simona Andrejić, Tamara Aleksić, Ljuba Bulajić i mnogi drugi.

Na samom početku večeri goste je pozdravila Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija, koja je izrazila ogromno zadovoljstvo zbog još jedne magične rođendanske večeri radio stanice na čijem je čelu:

- Srećna sam što je ovoliko ljudi večeras sa nama i što oni stižu iz celog regiona. Sa nama su saradnici i prijatelji iz cele Srbije, ali i iz Zagreba, Sarajeva, Skoplja, Podgorice i Banjaluke. Sve to je dokaz velikog uspeha Naxi radija i činjenice da je do danas ostao najslušanija beogradska radio stanica. Znate da smo oduvek postavljali standarde u svim sferama našeg poslovanja, a obećavam da ćemo to raditi i u budućnosti. Hvala mom fantastičnom timu uz koji je pobeda zagarantovana – istakla je ona.

Odmah nakon obraćanja Maje Rakovic na binu je izašao Hari Mata Hari i, na opšte oduševljenje svih prisutnih, uživo izveo neke od njegovih najvećih hitova.

Vrhunac večeri svakako je bilo presecanje rođendanske torte, kada su sve sve zvanice uz čašu šampanjca Naxi radiju poželele najlepše želje i još mnogo decenija uspeha.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track