Džoni Dep i Gvinet Paltrou: Da, imali smo seks u avionu!
Foto: Printscreen

Priznali

Džoni Dep i Gvinet Paltrou: Da, imali smo seks u avionu!

Pop kultura -
holivudski zavodnik Džoni Dep i njegova koleginica Gvinet Paltrou, priznali su da nisu mogli da odole čarima seksa u avionu sa svojim prethodnim partnerima

Holivudski glumac Džoni Dep i glumica Gvinet Paltrou odgovarali su krajnje iskreno na pitanja koja im je postavljala voditeljka Elen Dedženeris u svojoj tok šou emisiji “The Ellen DeGeneres Show”.

Opšte je poznato da se glumica Elen Dedženeris ne ustručava od postavljanja škakljivih pitanja, a ovaj put na udaru poznate komičarke našli su se holivudski zavodnik Džoni Dep i njegova koleginica Gvinet Paltrou, priznavši da nisu mogli da odole čarima seksa u avionu sa svojim prethodnim partnerima.

Publika je tako mogla da sazna i da je pedesetjednogodišnji glumac uživao u sunčanju na nudističkoj plaži, kao i da je u prošlosti bio hapšen, dok je Gvinet otkrila da joj seksting nije stran.

Njih dvoje priznali su i da su tokom snimanja filma “Mortdecai” videli jedno drugo u nagom izdanju, ali se niko od njih dvoje nije potrudio da da malo opširnije objašnjenje.

Video možete pogledati ovde:

http://www.youtube.com/watch?v=R5f_ATU0NGI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track