GLUMAČKI OBRAČUN: Sergej Trifunović hteo da bije Voju Brajovića!
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović

Glumac se sukobio sa starijim kolegom

GLUMAČKI OBRAČUN: Sergej Trifunović hteo da bije Voju Brajovića!

Pop kultura -
Sergej nasrnuo na Voju na probi za predstavu „Voz“. Incident je sprečio upravnik pozorišta Dušan Kovačević

Sergej Trifunović je hteo da se bije s Vojom Brajovićem na probi za predstavu „Voz“, saznaje Kurir.Glumac je nasrnuo na starijeg kolegu, koji se u ovom komadu oprobao kao reditelj. Sergeja je nerviralo to što Voja nije bio siguran u svoje rediteljske odluke i zato što je insistirao da igraju kao da nisu na probi, već kao da su izašli pred publiku. Krenuo je da se fizički obračuna s njim, a incident je sprečio Dušan Kovačević, direktor Zvezdara teatra, koji je prisustvovao probi.Brzo se pomirili- Kad je video da će doći do tuče, Dušan je odmah uleteo na scenu da smiri Sergeja, koji je revoltiran nasrtao na Voju. Nakon intervencije Kovačevića, obojica su se smirila. Posle toga su se izmirili i nastavili s radom kao da se ništa nije dogodilo - kaže izvor blizak glumcima i dodaje da su srčane prepirke, koje su na granici fizičkog obračuna, česte među umetnicima.- Na probama često dolazi do nesporazuma između reditelja i glumaca, a kod žena bude i mnogo suza - zaključuje izvor.O ovom bizarnom događaju pitali smo Dušana Kovačevića.- Oni su se međusobno razdvajali. Kad su dva tako snažna glumca u ringu s mnogo nokauta, naravno da je bilo sukoba oko toga u kom pravcu treba da ide predstava - rekao je Kovačević na promociji novog albuma svoje ćerke Lene.

Predstava postala hit

Za komentar do zaključenja broja nisu nam se javili Voja Brajović i Sergej Trifunović.Podsetimo, nova predstava na daskama Zvezdara teatra igra se već četiri meseca, a od premijere se traži karta više. Drama „Voz“, nastala po delu američkog pisca Kormaka Makartija, realizovana je uz podršku Skupštine Beograda i Ambasade SAD. Brajović je ideju za rediteljski prvenac dobio kad je video film po Makartijevom delu.

Potukli se Tasa i BekjarevZBOG FAJTA OTIŠLI NA SUDU Narodnom pozorištu pre pet godina došlo je do fizičkog obračuna između Ivana Bekjareva i Tanasija Uzunovića. Glumački doajeni potukli su se na prijemu posle predstave „Karolina Nojber“. Deblji kraj tada je izvukao Bekjarev, a morala je da interveniše i policija. Ivan i Tanasije okršaj iz nacionalnog teatra nastavili su i u Palati pravde, a još se čeka presuda o tome ko je krivac.

RadmilovićODBIJAO DA SE TUČEZa Zorana Radmilovića pričalo se da je voleo da se tuče i da je trenirao boks. Međutim, njegova ćerka Ana tvrdi da se nije pobio dva puta u životu i da nije trenirao nijedan borilački sport.- Mnogo puta su drugi ljudi izazivali tuče, pa nabede njega. On se nije tukao jer je mislio da to nije gospodski - objasnila je novinarka i spisateljica Ana Radmilović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track