BALI-BEG POTVRDIO PISANJE KURIRA: Srbijo, dolazim, vidimo se u Novom Pazaru!
Foto: Printskrin

Premijera filma Dva brata

BALI-BEG POTVRDIO PISANJE KURIRA: Srbijo, dolazim, vidimo se u Novom Pazaru!

Pop kultura -
Turski glumac i miljenik ženske publike širom sveta Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali-beg iz popularne serije „Sulejman Veličanstveni“, 6. aprila stiže u Srbiju, a tu informaciju je potvrdio na svom Tviteru.

Posle Berlina, Minhena i Amsterdama, Novi Pazar je grad u kom će se premijerno u Srbiji prikazati film "Moj brat", u kome glavnu ulogu tumači poznati turski glumac i zvanično jedan od najlepših modela na svetu Burak Ozdživit, u Srbiji popularan zahvaljujući brojnim ulogama u veoma gledanim serijama.

Čuveni Bali-beg iz "Sulejmana veličanstvenog" prisustvovaće premijeri, potvrdili su organizatori iz Kulturnog centra.

"Drago nam je što je on odabrao baš Novi Pazar, a ne neki veći grad u Srbiji. Pre tri godine, kada je doživeo veliku popularnost u našoj zemlji želeli su da ga vide u Beogradu, ali im nije pošlo za rukom da bude gost prestonice. Nama jeste zahvaljujući Muradinu Gjunešu Puliću, našem uspešnom čoveku, čiji su roditelji poreklom iz Pazara", objašnjava direktor Kulturnog centra Husein Memić.

Iako niko nije sa sugurnošću do danas znao za ovu posetu, već su mediji samo nagađali, digla se velika prašina.

Posebno ga u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju žene, jer je on poznati turski zavodnik.

Čuveni Burak za kojim čeznu žene širom sveta, na veliku žalost obožavateljki uskoro će stati na ludi kamen sa koleginicom iz serije “Dnevnik ljubavi” Fahrije Evdžen, koja je već gostovala u Beogradu 2012. godine.

A ukoliko ona dođe s njim to bi moglo slomiti srce obožavateljkama. Međutim, kako saznajemu u njegovom PR timu u Novom Pazaru, on dolazi sam, bez svoje izabranice.

"Rezervisana je avionska karta samo za njega, ali ne i za popularnu glumicu", rekli su u PR timu.

Zbog velikog interesovanja imaće veliko obezbeđenje. Biće sam smešten u apartmanskom naselju "Ras" na Pazarištu u jednom od najboljih apartmana.

"Iako je trenutno jedna od najvećih glumačkih zvezda u Turskoj on nije imao nikakve zahteve. Međutim, potrudićemo se da sve bude u skladu sa statusom zvezde", kažu organizatori.

On je već čuo za novopazarsko gostoprimstvo, za odličnu hranu i džins. Tako će se na meniju svakako naći mantije i ćevapi, a u njegovom koferu nekoliko pari čuvenih pazarskih farmerica.

"Mesecima pripremamo ovaj događaj. U Novom Pazaru bili su i njegovi menadžeri. Sve je pod kontrolom", objašnjava Memić.

U toku su radovi na stepeništu Kulturnog centra, a salu ulaz biće sređen u skladu sa holivudskim filmskim dešavanjima. Priprema se i crveni tepih, a ispred dvorane moćiće da ga pozdrave oni koji ga vole, a u Novom Pazaru ih je mnogo. Tu će uraditi i selfi fotografije sa svojim fanovima po kojima je poznat. U njegovu čast biće organizovan i koktel, a domaćin u Novom Pazaru biće mu potpredsednik vlade Rasim Ljajć.

"Moj brat" je zanimljiva filmska priča o dva brata, koji se susreću posle mnogo godina i ponovo uče kako da se ophode jedan prema drugom. Premijera ovog filma je samo jedan od događaja kojima se obeležava 555. godina od osnivanja Novog Pazara. Najavljen je i spektakularni koncert regionalne muzičke zvezde Severine Kojić 20. aprila, kao i humanitarni nastup Miroslava Ilića, 29. marta.

Zoran Maksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track