KIM IH JE MOLILA DA JE NE UBIJU: Čuvar otkrio SVE DETALJE pljačke u Parizu
Foto: Profimedia

Starleta bila izbezumljena

KIM IH JE MOLILA DA JE NE UBIJU: Čuvar otkrio SVE DETALJE pljačke u Parizu

Pop kultura -

Čuvar u hotelu u kojem je pre nekoliko nedelja opljačkana Kim Kardašijan u ispovesti do detalja je opisao pljačku koja se odvijala pred njegovim očima.

Čovek koji je pustio pljačkaše u starletinu sobu, kaže da je ona bila izbezumljena, ali i da ih je molio da joj poštede život.Alžirac, koji se predstavio samo kao Abdulrahman, otac jednog deteta, u hotelu u Parizu je radio kao obezbeđenje. On je bio osoba koja je pomogla lopovima da dođu do sobe Kim Kardašijan.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Mislio sam da su policajci. Otišao sam sa njima do apartmana. Prvo su mi vezali ruke lisicama, a onda su ih skinuli, da bih mogao da otključam vrata rezervnim ključem sa recepcije. Tiho sam otvorio vrata, ali nas je Kim čula. Mogao sam da osetim da ona sluti nešto. Potom su upali u njenu sobu i stavili joj pištolj na glavu. Bila je izbezumljena. Nosila je beli bade mantil i kosa joj je bila skupljena. Jedan ju je napao, a drugi je ostao sa mnom - priča Abdulrahman.

U HAOSU: Kim Kardašijan zbog Srba ide kod psihijatra!

"Zamolio sam ga da je ne povrede. To sam stalno ponavljao. On mi je rekao: "Ne brini, ovde smo zbog para". Opet sam im ponovio da je ne povrede. Rekao mi je: "Smiri se i sve će biti u redu. Ne mrdaj se, da te ne čujemo", kazao je. Drugi pljačkaš je ponavljao Kim da prestane da vrišti. Stavio sam joj ruku na rame i rekao joj da se smiri. "Molim te, budi tiha". Sela je na krevet i pitala me da li ćemo umreti. Odgovorio sam joj da ne znam i da ne mogu da znam. Rekla mi je da ima dvoje dece, ja sam joj rekao da sam otac sina. Tada je opet počela da vrišti", ispričao je čuvar.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

On je dodao da su joj u tom trenutku na usta stavili lepljivu traku, tačnije da su joj traku obmotali oko celog lica i ubacili je u kupatilo.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Daili Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track