(FOTO) DŽIM KERI O SMRTI BIVŠE: Udala se za drugog dok smo bili zajedno
Foto: Profimedia

Odbrana

(FOTO) DŽIM KERI O SMRTI BIVŠE: Udala se za drugog dok smo bili zajedno

Pop kultura -

Džim Keri je podneo dokumenta sudu u Los Anđelesu kao svoj odgovor na tužbu koju je protiv njega podnela Bridžid Svitman, majka njegove pokojne bivše devojke Katrione Vajt.

U pomenutim dokumentima, Džim Keri, negira optužbe koje su usmerene protiv njega, te detaljno opisuje svoj odnos sa Katrionom, koja je oduzela sebi život u septembru prošle godine. Glumac (54) tvrdi da se Katriona, dok se zabavljala sa njim, udala za Marka Bartona iza njegovih leđa, kao i da se naljutila na njega zbog toga što je provodio više vremena sa svojom ćerkom, nakon što je ona jedno vreme završila u bolnici.

"Između 2012. i 2015. imao sam dve romantične veze sa Katrionom Vajt. Iako smo tokom tog perioda i raskidali, većinom smo bili zajedno, uključujući i period posle novembra 2014. kada me je kontaktirala sa željom da se pomirimo i nastavimo vezu, koja je trajala do njene smrti", navodi glumac.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

On dodaje i da je tokom njihove veze on plaćao njenu kiriju i davao joj 800 dolara nedeljno, kao i da je pokrivao druge njene troškove. Krajem 2012. prema njegovim navodima Katriona mu je predložila brak, i to kako bi mogla da dobije zelenu kartu i ostane u Americi. On joj je rekao da ne želi da se oženi.

"Tek posle nekoliko meseci saznao sam da se ona udala za Marka Bartona u Las Vegasu, a da je sve vreme bila u vezi sa mnom. Nikada nisam upoznao tog čoveka za kojeg se udala zbog zelene karte, niti smo razgovarali o tome dok je bila živa", tvrdi on.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nedelju dana pre nego što se ubila, Katriona se naljutila na Kerija jer je više vremena provodio sa svojom ćerkom, koja je završila u bolnici jer je morala na hitnu operaciju. Tada je, tvrdi glumac, sve svoje stvari odnela iz njegovog doma, i posle par dana se predozirala. On je negirao i da joj je preneo polne bolesti.

Advokat Katrionine majke tvrdi da on sve vreme pokušava da iskoristi svoju popularnost i bogatstvo da bi zavarao javnost i medije, te da ne govori istinu oko toga da je Katrioni preneo porne bolesti.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track