MILAN VASIĆ OTVORIO DUŠU: Glumca roditelji pritiskaju da se ženi, a evo zbog čega on neće
Foto: Vladimir Šporčić

Iskreno

MILAN VASIĆ OTVORIO DUŠU: Glumca roditelji pritiskaju da se ženi, a evo zbog čega on neće

Pop kultura -

Glumac Milan Vasić, koji je imao mnogo zapaženih uloga u domaćim filmovima i serijama, još nije našao svoju srodnu dušu, što je stvar zbog koje mu roditelji najčešće zameraju.

Iako ima 37 godina, on ne brine što još nije u bračnoj zajednici i što još nema decu, kao mnogi njegovi vršnjaci.

Nedavno je pričao otvoreno o ovim stvarima, otkrivši zbog čega nijednu devojku nije predstavio javnosti i kako se izborio sa prigovorima roditelja.

"Često razgovaram sa njima na tu temu. U početku su vršili pritisak, ali posle mnogo sati razgovora shvatili su i prihvatili moj stav. Da se oženim da bih usrećio roditelje i narod, pa da se razvedem za šest meseci i unesrećim sebe, to me ne zanima. Svima je jasno da ništa ne ide na silu", rekao je on.

Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Za sve ove godine bavljenja javnim životom, nijedna od njegovih devojaka nije se pojavila pored njega u javnosti.

"Ne dajem informaciju i ne obaveštavam druge o tome, ponašam se slobodno, ne uzbuđujem se oko takvih stvari i mislim da zbog toga ne privlačim pažnju tim dleom svog života. Kada spostavljam fotografije na društvene mreže i napišem da sam u nekom lokalu, onaj ko je tu videće me sa društvom, neće tu biti nekih intimnih scena. To je sve. Nije uopšte teško zadržati neke stvari za sebe, ako to želiš", kaže Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track