TAČKA BEZ POVRATKA: Anđelina Džoli ima samo 34 kilograma! Preti joj zastoj srca!
Foto: Profimedia

Teško stanje

TAČKA BEZ POVRATKA: Anđelina Džoli ima samo 34 kilograma! Preti joj zastoj srca!

Pop kultura -

Anđelina Džoli je u sve težem stanju. Lekari smatraju da je došla do "kritične tačke" te da ako ne počne da jede, srce bi joj moglo prestati da radi.

Kako strani mediji navode, Anđelina je ponovo drastično smršala i pretvorila se u "kost i kožu", a njena kilaža dostigla je šokantnih 34 kilograma!

Nakon što su nadležne službe procenile da Bred Pit nije nije kriv za navodno fizičko maltretiranje sina Medoksa, Anđelina živi pod ogromnim stresom i jedva da išta jede.

Kako navode njeni prijatelji, ona puši dve kutije cigara dnevno, što joj dodatno ubija ionako minimalni apetit.

"Anđelina je spala na samo 34 kilograma, ruke su joj toliko mršave, poput čačakalica. Što je još gore, ona se sve više topi svakog dana. Ukoliko nešto hitno ne preduzme, i počne da jede, bojim se da će završiti u bolnici gde će je hraniti na cevčicu", navodi izvor blizak glumici.

Njujorški kardiolog Stjuart Fišer kaže da je Anđelina stigla do "tačke bez povratka" i da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo, dok njegov kolega Gejb Mirkin smatra da će glumici otkazati srce ukoliko nastavi sa ovakvim načinom života.

"Anđelina je van sebe od besa nakon što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta i užasava je činjenica da bi njih dvoje mogli da podele starateljstvo nad decom. Zbog toga je pod stalnim stresom, preskače i one retke obroke, i kao i obično, ne sluša savete njenih najbližih koji su uplašeni za njen život", rekao je jedan od prijatelja slavne glumice.

(purepeople.com.br)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track