ŽRTVOVAO JE MAJKU ZBOG USPEHA: Kanje Vest zbog kajanja doživeo nervni slom?
Foto: Profimedia

Otkriva se razlog

ŽRTVOVAO JE MAJKU ZBOG USPEHA: Kanje Vest zbog kajanja doživeo nervni slom?

Pop kultura -

Kanje Vest je prošle nedelje prebačen hitno u bolnicu zbog nervnog sloma koji je doživeo zbog halucinacija ali se, i pored svih očekivanja, zdravstvno stanje popularnog repera u međuvremenu nije poboljšalo.

Budući da je hospitalizovan prisilno i da prognoze nisu baš obećavajuće, još se nema naznaka kada bi uopšte mogao da izađe iz bolnice.

Kao i u svakoj prilici kada je javnost mnogo zainteresovana za nešto, a informacija ima malo, vrlo brzo se pojave nagađanja, pa se to dogodiloi u slučaju Kanjea Vesta.

I pored vrlo turbulentnog razdoblja obeleženog oružanom pljačkom u kojoj je njegova supruga Kim Kardašijan izgubila pravo bogatstvo, ali je bar uspela da sačuva živu glavu, pojavile su se spekulacije da je jedan događaj iz dalje prošlosti pravi razlog zbog koga je popularni repertoliko promenio svoje ponašanje za vrlo kratko vreme da je jedino rešenje bila hospitalizacija.

Kako pišu strani portali, nervni slom koji je Kanje doživeo izazvala je zapravo godišnjica smrti njegove majke.Prema izvorima bliskim reperu, on je bio u teškom stanju nekoliko nedelja pre nego što je hospitalizovan i da se "emotivno iscrpeo" tešećisvoju suprugu posle pljačke u Parizu.

Ipak, glavni razlog je bila godišnjica smrti njegove majke Donde, koja je preminula u novembru 2007. u 58. godini zbog komplikacija posle operacije.

Sahranjena je 20. novembra, istog dana kada je Kanje otkazao svoj koncert u Los Anđelesu.

Dan kasnije otkazao je ostatak turneje, pa je kasnije prevezen i u bolnicu. Kanje je jednom prilikom izjavio da krivi sebe za smrt majke i da juje žrtvovao zarad svog uspeha.

(TMZ/Hello)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track