SMOKI, DRŽI SE: Ljubiša Samardžić hitno operisan i zadržan na lečenju
Foto: Dragan Kadić

Iznenada

SMOKI, DRŽI SE: Ljubiša Samardžić hitno operisan i zadržan na lečenju

Pop kultura -

Lekari juče obavili intervenciju i prate njegovo stanje. Ostaće u bolnici do daljeg, a uz njega su najbliži

Glumac i reditelj Ljubiša Samardžić operisan je juče u Kliničkom centru Srbije. Kako saznajemo, čuveni Smoki već mesec i po dana ima određene zdravstvene probleme, koji su naveli lekare da odluče da je za njegovo dalje lečenje neophodna hospitalizacija.

Unuci mu bili uteha... Ljubiša i Mira u društvu sinovljeve dece
Unuci mu bili uteha... Ljubiša i Mira u društvu sinovljeve dece

Samardžić je u subotu u ranim jutarnjim satima primljen u operacionu salu i intervencija je uspešno obavljena, a lekari prate njegovo stanje, koje je stabilno.Nikad se ne žali- Ljubiša je dobro. Njegovo stanje je stabilno i čekamo da vidimo kako će dalje teći oporavak - kaže za Kurir prijatelj porodice Samardžić, s kojim je Kurir juče stupio u kontakt.Iz Kliničkog centra Srbije do zaključenja broja nismo uspeli da dobijemo zvaničan komentar.- Smoki je bio čovek koji se nikad nije žalio. Uvek je sa osmehom podnosio sve teškoće s kojima se susreo. Bio je presrećan što je prošao na konkursu Filmskog centar Srbije s filmom „Panta rei“, koji je na neki način njegov testament. Vredno je radio na njemu. Želeo je da publici predstavi svoj rad, priča nam o svom detinjstvu, počecima, kao i najplodonosnijim godinama svoje karijere i naše kinematografije - zaključuje sagovornik našeg lista.Prošlog meseca, tačnije 19. novembra, Ljubiša je proslavio jubilarni 80. rođendan.Vest o njegovoj operaciji uznemirila je njegove saradnike.

Isključio telefon

- Ne mogu da ga dobijem na telefon. Zabrinula me je vest da je operisan. Ljubiša me je stvorio kao glumca i na neki način je moj drugi otac. Želim mu brz oporavak - rekao je Milan Vasić, kome je reditelj dodelio ulogu u filmu „Konji vrani“.

Izgubio sinaMISLIO SAM DA MI BEZ GAGE NEMA ŽIVOTALjubiša Samardžić, koji se tokom bogate karijere borio s brojnim glumačkim i rediteljskim iskušenjima, najteži životni udarac doživeo je kad je ostao bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije.- Kada je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati i da će mi uskoro doći kraj, ali me je supruga Mira trgnula i naterala da radim, jer je znala da ću u tome naći smisao opstanka. Mi imamo nesebičan odnos i u poslu i u životu, što je retkost za današnje brakove. Zajedno smo jači, uspešno odolevamo prekim pogledima - izjavio je jednom prilikom Samardžić.

Ljubomir Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track