(VIDEO) DANAS SU ZVEZDE, A NEKAD... Pogledajte kako su izgledale audicije za uloge koje nisu dobili
Foto: Profimedia

Čudesno

(VIDEO) DANAS SU ZVEZDE, A NEKAD... Pogledajte kako su izgledale audicije za uloge koje nisu dobili

Pop kultura -

Čini se da je Holivud epicentar okrutnosti. Audicije za uloge u filmovima i serijama su težak proces, a često se i odustane od snimanja taman kad se glumac/glumica obraduje kako će konačno negde da dobije angažman.

Iako nam se često čini da je glumački posao san snova, zaboravljamo na sve te dane bez posla, audicije na kojima nisu prošli ili serije koje su u poslednjem času otkazane zbog produkcijskih zavrzlama. I svaki glumac prolazi istom stazom audicija, i čak ni najpoznatija lica Holivuda nisu bila pošteđena ponekog odbijanja. Kada o ovome već pišemo, evo i nekoliko primera za koje verovatno niste znali.

1. "Džumandži" (1995) Skarlet Johanson

Ulogu je dobila Kirsten Dunst.Skarlet je pažnju na sebe skrenula ulogom u filmu "Lost In Translation" iz 2003. godine, ali glumačku karijeru gradi od malih nogu.

2. "Buntovnik bez razloga" (1955) Marlon Brando

Ulogu je dobio Džejms Din.Čak je i Brando išao na audicije. Deluje pomalo nestvarno, zar ne? Pogotovo kada vidimo snimak audicije iz 50-ih godina prošlog veka.

3. "Backdraft" (1991) Bred Pit

Ulogu je dobio Vilijem Boldvin.Na audiciji za ovaj film je bio i Robert Dauni Džunior. Baš je privukao pažnju glumaca.

4. "Kum" (1972) Robert De Niro

Ulogu dobio Džejms Kan.Tada gotovo nepoznati Robert De Niro došao je na audiciju za nekoliko uloga u ovom filmu, a na audiciji su bili i Voren Biti, Džek Nikolson i Dastin Hofman.

5. "Titanik" (1997) Džeremi Sisto

Ulogu je dobio Leonardo Dikaprio.Iako su mnogi pričali o Sistu kao idealnom za ulogu Džeka, ipak je, kao što znamo, dragi Leo bio taj koji je ostao u pamćenju mnogih. Izgleda da ona: „Nije kome je namenjena, već kome je suđena“ u ovom slučaju zaista jeste tačna!

6. "Ratovi zvezda" (1977) Kurt Rasel

Ulogu dobio Harison Ford.Audicija je bila za ulogu Hana Sola. Možete li da zamislite kako bi izgledalo da je Kurt dobio ulogu?

(citymagazine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track