PREMIJERA POVRATKA: Mandi posvetili njegov poslednji film
Foto: Damir Dervišagić

Sava centar

PREMIJERA POVRATKA: Mandi posvetili njegov poslednji film

Pop kultura -

Lazar Rokvud, Džon Sevidž, reditelj Predrag Jakšić i ekipa poklonili se u čast Milorada Mandića pred punom salom Sava centra

Premijera filma „Povratak“ održana je sinoć u Sava centru u čast Milorada Mandića Mande, kome je ovo bila poslednja uloga na velikom platnu, a među mnogobrojnom publikom bio je i njegov sin Marko.

- Manda je bio veliki čovek i glumac. On živi kroz ovaj film i kroz sve ostale koje je snimio. Srećan sam što sam imao priliku da makar na jedan dan budem u njegovom društvu - rekao je glumac Lazar Rokvud.

Ostvarenje Predraga Jakšića, pored Rokvuda, okupilo je velika imena svetske kinematografije, poput Majkla Perea, Džona Sevidža i Nika Mankusa.

Sava centar sinoć je blistao poput Holivuda jer su crvenim tepihom prošetali Džon Sevidž i Lazar Rokvud, a publika je jedva dočekala da se s njima slika i upozna, što su oni rado činili. Zvezda „Kose“ i „Lovca na jelene“ rado je ćaskao sa svima i ponavljao da je oduševljen Srbijom i kako će se uvek rado vratiti i prihvatiti novi projekat, a Rokvud je najavio da planira da snimi još jedan film.

- Vraćam se, i to veoma brzo, a u Srbiju ću dovesti za mene najvećeg holivudskog glumca, ali to će zasad ostati tajna - rekao je Rokvud.Džon Sevidž iskreno za Story: Naučio sam da živim sa depresijom

Zapažene uloge u filmu imali su i Dubravka Mijatović i Bora Čorba, ali oni nisu bili u mogućnosti da prisustvuju premijeri.Ovaj psihološki triler o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj, u malo selo u Vojvodini, gde više nema nikog svog, a za kim, iz Amerike, dolaze prijatelje ne bi li ga vratili nazad, ispraćen je velikim aplauzom, nakon čega se celokupna ekipa poklonila.M.C.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track