DRŽI SE, SMOKI: Ljubiša Samardžić u KRITIČNOM STANJU posle operacije mozga! Supruga SMRŠALA od tuge!
Foto: Story Press

Porodica bdi nad njim

DRŽI SE, SMOKI: Ljubiša Samardžić u KRITIČNOM STANJU posle operacije mozga! Supruga SMRŠALA od tuge!

Pop kultura -

Supruga Ljubiše Samardžića iselila se iz porodične kuće, a otkako se glumac bori za život, a teši ćerka Jovana. Tri meseca nakon operacije Ljubiša je osećao jake glavobolje i vrtoglavice

"Svi smo zabrinuti za Ljubišu, njegovo zdravlje je kritično, ali poštujemo želju porodice da ih sad, dok se bori za život, pustimo na miru", kaže Voja Brajović (67).

Glumac je pokušao kontaktirati Miru (75), suprugu Ljubiše Samardžića (80), ćerku Jovanu, pa i unuke. Svi su promenili brojeve telefona, ne žele da ih bilo ko uznemirava. Ispred Ljubišine kuće na Zvezdarskoj šumi susedi kažu da se supruga Mirjana nedavno preselila u stan, a u kući živi ćerka Jovana, koja ni s kime ne želi razgovarati o tome kako joj je otac.

"Pozdravi, sagne glavu i prođe. To je sve", rekli su susedi.

Samardžić je u novembru bio na teškoj operaciji mozga. Lekari su bili optimistični jer se glumac dobro oporavljao.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

"Tim koji je operisao Ljubišu i oni koji su cilo vreme brinuli o njemu iznenađeni su jer je brzo stao na noge. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, nego je vrlo brzo hodao", rekli su iz Kliničkog centra Srbije.

Samo tri meseca kasnije Samardžić je ponovno osećao jake glavobolje i vrtoglavice. Gubio je osećaj za ravnotežu, imao mučnine i supruga ga je uverila da se vrati u bolnicu. Uz potporu najbližih, sad se bori za život.

Ispred bolničke sobe popularnog Smokija smenjuju se supruga Mira, kći Jovana, unuci Sara (21), Stefan (20) i Marta (14). Ne mogu da borave u njegovoj sobi, jer je Ljubiša na intenzivnoj nezi. Jednogodišnja unuka Ines još je premala da bi sate provodila u bolnici. Prijatelji kažu da je Mira slomljena i da je smršala od tuge. Nedavno su proslavili 50 godina braka.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track