(VIDEO) NE PRIHVATAJU USLOVE: Rusija DEFINITIVNO ne učestvuje na Evroviziji!
Foto: Printskrin/Jutjub

Skandal!

(VIDEO) NE PRIHVATAJU USLOVE: Rusija DEFINITIVNO ne učestvuje na Evroviziji!

Pop kultura -

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da Rusija neće učestvovati na takmičenju „Evrovizija 2017“ u Kijevu, s obzirom na to da je odustala od predložene alternative.

Rusiji je predloženo ili da prenosi nastup svoje takmičarke preko satelita ili da promeni takmičara. Ruski „Prvi kanal“ je saopštio da smatra neprihvatljivim predloženu varijantu učešća svoje takmičarke Julije Samojlove na Evroviziji, kao i njenu zamenu drugim učesnikom, te da je prenos takmičenja nemoguć.

"Nažalost, to znači da Rusija ne može da učestvuje u takmičenju ove godine", navedeno je u saopštenju Evropske radiodifuzne unije.

„Evrovizija 2017“ biće održana u Kijevu. Prema rezultatima žreba, Rusija bi trebalo da nastupi u drugom polufinalu takmičenja 11. maja. Finale je planirano za 13. maj.

Ove godine Rusiju je na „Evroviziji“ trebalo da predstavlja Julija Samolova, s ljubavnom pesmom „Flame Is Burning“. Služba za bezbednost Ukrajine zabranila je Samojlovoj ulazak na teritoriju zemlje na tri godine zbog njenog nastupa na Krimu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DOŽIVELA PEH: Predstavnica Evrovizije se pohvalila pesmom, a evo kako se IZBLAMIRALA!

(Sputnkik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track